United Flavour hlásí: Dotočeno! Nové album pokřtí v Praze, pak vyjedou na turné

Vydáno 02.03.2011 | autor: PR

United Flavour pokřtí 15. března v pražském Paláci Akropolis nové album. Dostalo název Attitude a kapela jím zahájí turné po českých a slovenských klubech.

United Flavour hlásí: Dotočeno! Nové album pokřtí v Praze, pak vyjedou na turné United Flavour hlásí: Dotočeno! Nové album pokřtí v Praze, pak vyjedou na turné

ufUnited Flavour ve studiu, foto Bence MolnarUnited Flavour na novém materiálu pracovali celý loňský rok. Nahráli ve studiu celkem pětadvacet tracků, na novém albu Attitude se objeví sedmnáct. Kapela přizvala ke spolupráci hosty z celého světa. Patří mezi ně hvězdný zpěvák Konshens (JAM), který pravidelně okupuje přední místa singlových hitparád, dancehallové trio Ward21 (JAM), Ras Kuko a Bratt ze španělské skupiny Cañaman, Cheeba (PL) z East West Rockers, česká rapperka Lara303, již tradičně zpěváci King Kalabash a Baron Black (Martinik/FR) a senegalský zpěvák a tanečník Kaolack.

Doprovodné vokály do dvou skladeb nazpívala také Jamajčanka Adena Myrie, jež pravidelně spolupracuje s legendárním studiem Tuff Gong a Sly & Robbie production.

Na Attitude Tour 2011 představí United Flavour skladby z nového alba, ale i starší hity. Turné začíná v Praze 15. března v Paláci Akropolis a končí 17. května v pražském Lucerna Music Baru. Vybrané koncerty budou doprovázet speciální hosté, jak je u kapely již zvykem: zpěvák U-cee (Něm/Egypt), česká rapperka Lara303, zpěvák a tanečník Kaolack (Senegal) a další.

ATTITUDE TOUR 2011:

15.3. Praha - Palác Akropolis
18.3. Uherské Hradiště - Mír
19.3. Krnov - Kofola Music Club
24.3. Brno - Metro Music Bar
25.3. Bratislava - Majestic Music Club
26.3. Nitra - Nová pekáreň - Horúčka jamajskej noci
31.3. Olomouc - U-klub
1.4. Ostrava - Marley club
2.4. Karviná - U Einsteina
8.4. Jablonec - Na rampě
14.4. Plzeň - KD Šeříková
15.4. Vysoké Mýto - Mklub
16.4. České Budějovice - Marty's klub
27.4. Usti nad Labem - Majáles
29.4. Hronov - Sál Josefa Čapka
30.4. Senice - Kunov - Reggae Baal
5.5. Opava - Městské sady - Majáles
6.5. Košice - Collosseum
17.5. Praha - LMB 



zdroj: TZ, mp

zavřít