Mácháč bude letos dvoudenní

Vydáno 04.03.2011 | autor: PR

Jedenáctý ročník nejnavštěvovanějšího domácího beach open air festivalu Mácháč proběhne letos ve dvou dnech: 19. – 20. srpna 2011. Oproti tradičnímu patečnímu termínu, kdy vystupují hlavní zahraniční hvězdy, se letos návštěvníci mohou těšit i na sobotní program, který bude sestaven převážně ze zástupců domácí taneční scény.

Mácháč bude letos dvoudenní Mácháč bude letos dvoudenní

Mácháč 2011 proběhne tradičně u Máchova jezera na pláži Klůček, která se promění v plážové festivalové městečko s kapacitou více než 10 000 návštěvníků. Česká Ibiza, jak návštěvníci festival sami častují, patří mezi největší evropské festivaly, které pravidelně nabízejí to nejlepší z aktuální světové taneční scény. Za jedenáct let navštívili festival např.: Tiësto, Axwell, Carl Cox, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Boy George, Sidney Samson, Marco V, Junkie XL a další. Letos se můžete těšit minimálně na 4 přední zahraniční DJe, kteří vystoupí na hlavní stagi. Konkrétní jména umělců budou oznámena brzy.

machacMácháč je nejnavštěvovanější domácí beach open air festival


Nejlevnější sérii vstupenek za 595,- Kč je možné zakoupit od 1. března v síti Ticketpro. Do prodeje jde pouze 1000 kusů těchto nejlevnějších vstupenek, poté se bude cena postupně zvyšovat až na 1000,- Kč v den konání festivalu. Vstupenka platí pro oba festivalové dny. V nabídce jsou také vstupenky kategorie GOLD All Inclusive za 2690,- Kč.



zdroj: NRG production, dm
zavřít