Trent Reznor si z Oscara hlavu neláme a s NIИ pracuje na novém albu

Vydáno 08.03.2011 | autor: redakce

Trent Reznor získal Oscara za hudbu k filmu Sociální síť a už má rozdělanou muziku ke dvěma dalším snímkům. Vypadá to, že na Nine Inch Nails mu nezbývá žádný čas. Opak je ale pravdou.

Trent Reznor si z Oscara hlavu neláme a s NIИ pracuje na novém albu Trent Reznor si z Oscara hlavu neláme a s NIИ pracuje na novém albu



trentReznor má rozpracovány soundtracky k dvěma připravovaným snímkům (Abraham Lincoln: Vampire Hunter a americké adaptaci The Girl With The Dragon Tattoo). Trent Reznor ale přesto tvrdí, že další prioritou je pro něj nové album Nine Inch Nails.

"Nine Inch Nails nejsou u ledu," říká pětačtyřicetiletý muzikant, který je po oscarovém ocenění za práci na snímku Sociální síť doslova na roztrhání.

Ve filmu Abraham Lincoln: Vampire Hunter si rovněž zahraje jednu z vedlejších rolí. "Četl jsem scénář a přišlo mi to jako zajímavá výzva," vysvětluje.

Dodejme, že Nine Inch Nails vydali poslední album v roce 2008, šlo o digitální desku The Slip. Podle Reznorových tvrzení lze novou studiovku očekávat ještě letos.



mp

zavřít