LIVE: Funková nálož v podání Monkey Business, PSH a Kraak & Smaak

Vydáno 13.10.2012 | autor: redakce

V SaSaZu se ve čtvrtek konala společná show Monkey Business a PSH, po kterých vystoupili holandští Kraak & Smaak. Pro milovníky taneční hudby s přídechem dřevnatých osmdesátek tak připravili mejdan roku.

LIVE: Funková nálož v podání Monkey Business, PSH a Kraak & Smaak LIVE: Funková nálož v podání Monkey Business, PSH a Kraak & Smaak


kr1KRAAK & SMAAK, MONKEY BUSINESS, PSH
SaSaZu, Praha
11. 10. 2012


Monkey Business a PSH spolu v Praze vystoupili již poněkolikáté. Díky nejasné mediální prezentaci byli mnozí stále překvapeni, že se nejedná o dva samostatné koncerty, ale společnou show. Tu odstartovali  Monkey Business a následně se stáhli do podoby doprovodné kapely PSH.

Pokud jste tedy ještě neslyšeli, jak zní hity PSH s doprovodem živé kapely, doufejte, že ještě budete mít příležitost. Koncert v Sasazu byl avizován jako zakončení společného turné, takže musíte přemluvit svého nejbližšího promotéra...

PSH se momentálně věnují spíše vlastním projektům, Mike Trafik vydal s Jamesem Colem a LA4 album Nadzemí, Vladimir 518 a Orion připravují svoje sólové desky. Monkey Business plánují nové album vydat ještě letos. Další spolupráce těchto dvou kapel se tedy dočkáme minimálně na jejich deskách.

Kdo po prvním koncertě spěchal na metro, přišel o absolutní vrchol večera. Holandské trio Kraak & Smaak přijelo také s živou kapelou a dvěma vokalisty. Jejich vystoupení se v klubu povedlo ještě více než na červnových United Islands na Střeleckém ostrově a Sasazu se proměnilo v rozjetou party.

dsc_2990dsc_4474
















Kraak & Smaak znamená v překladu "křupavý a chutný", a přesně takové bylo i jejich vystoupení. Holanďani spojují prvky taneční hudby s funkem a živými vokály. Kapela klub bavila více než hodinu a ve vytleskaném přídavku zazněla skladba Dynamite, kterou jste mohli slyšet i v podání vedlejšího projektu Romana Holého G-Point Hunters. O tom, že kapela v Praze jistě nezahrála naposled, svědčilo nejen nadšené SaSaZu, ale i vydatná afterparty. Další den se Kraak & Smaak přesunuli na vystoupení na brněnskou Flédu.

Podívejte se na celou fotogalerii.



text: Tereza Vavroušková

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít