ROCKBLOG: Honza Křížek - Jaký život má smysl?

Vydáno 03.11.2011 | autor: redakce

Další díl exkluzivního blogu na iREPORT.cz. Tentokrát od zpěváka skupiny Blue Effect Honzy Křížka o životě!

ROCKBLOG: Honza Křížek - Jaký život má smysl? ROCKBLOG: Honza Křížek - Jaký život má smysl?


rock_blogdharma

Upozornění: Tento článek se v žádném případě nesmí číst nahlas!!!
Doporučený styl čtení: madhjamá - potichu (aby ostatní neslyšeli)

Každý z nás si občas takovou otázku položil, pokládá, a pokud ne, jistě položí.

Tento článek je zcela zásadní odpovědí na veškeré otázky tohoto druhu.

Pro lepší vnímání se při jeho čtení posaďte do polohy střelce bez nábojového pásu s poslední patronou v kapse. Pokud jste tak učinili, cítíte, jak horko pomalu cestuje povrchem vašeho těla. Počkejte zhruba deset, maximálně však třináct minut, až životadárné teplo prostoupí skrze póry přímo do středu vaší nezranitelnosti.

Mezi tím mi dovolte, abych při této příležitosti prohlásil, že nejsem jediný žijící učedník-uživatel a vyznavač této Kundaliní. Děkuji. Zpátky k mantře, čen-jenu, zhenyanu, či šingonu (dle vaší geometrické příslušnosti).

Nyní, kdy vaše nepostradatelnost zahnízdila na okraji budoucí teologické propasti, se nacházíte v tzv. Chaplinově nerovnoměrném kruhu. Jak z něho ven? Nijak. Zůstaňte uvnitř. Pokud vás tato něžná rada nepřekvapila, budete schopni odolat následující.

Přesto, že valné většině tato ryze urputná teorie nic neříká, následující řádky dost možná změní vaše dosavadní vnímaní vesmírného mnoholitu.

Chleba. Ano přesně tak. Je to právě tato ovesnina, která v posledních letech tak nebývale alegoricky unifikuje naší společnost. Společnost vyzrálou, na druhé straně též unylou a ukřičenou děvku, která místo toho, aby stála na rohu ulice a za žvýkotu laciné pryže v ústech doplnila chybějící část humánního graffiti, posedává u šachovnicového stolku a fňuká o poslední šanci nenechat rozsápat své nebohé tělo drakem, či ještě hůř šaškem.

A právě proto doporučuji chleba, jako spásnou ingredienci pokrmu této časově neohraničené doby.

Pokud si toto všichni uvědomíme, nebude třeba takových vychytávek, jako je tento web, jako je tato rubrika, tento článek, jako jsem já. Do té doby buďme rádi, že se máme.

Váš obdivovatel Dharma Křížek Poslední.

V Lazaretu; půjčenou klávesnicí; LP má lepší zvuk, než-li CD.
www.blueeffect.cz
www.rockzone.cz
www.hnedesvetlo.org 

kopie - dharma
zavřít