ROCKBLOG - Honza Křížek: O čem tady zas mám blejt?

Vydáno 14.01.2014 | autor: redakce

Po čase se v našem Rockblogu přihlásil o slovo Honza Křížek, muzikant a moderátor rádia RockZone. Takže: stay positive!

ROCKBLOG - Honza Křížek: O čem tady zas mám blejt? ROCKBLOG - Honza Křížek: O čem tady zas mám blejt?

honza krizek 2014

O čem tady zas mám blejt?

O tom, jak mi jedno krásný ráno totálně zkurvili Kontrafuck svejma debilníma dětskejma říkačkama na R1? Tak to ani náhodou. Uvědomil jsem si totiž, že na posuzování někoho jedna písnička nestačí a mě se od nich rozhodně nechce poslouchat už nikdy nic.

O tom, jak moc se mi naopak líbí poslední Vladimir 518, a přesto že se jeho Idiot neposlouchá zrovna jednoduše, poslouchám ho a rád?

O tom, jak mi bylo při vysílání pořadu Tečka páteční noci ve kterým na živo vystoupila Vanessa? Vždyť už je to skoro měsíc starý a ani šňupání koksu z Bible už "prej" dneska nikoho nepřekvapí.

O tom, jak sem vyklel mladýho drzýho spratka, co přede mnou a ostatníma důchodcema hajloval v metru? Že sem mu řek: "Chovej se jako bílej, začni tancovat, skládat písně, piš básně nebo cokoliv jinýho, než aby ses na veřejnosti choval jako totální zmrd?"

O tom, že si nezasloužíme slušnýho prezidenta? Že musíme tolerovat rozhodnutí většiny, nebo se odstěhovat jinam, kde ale vládnou úplně stejný prasata?

Tisíckrát radši napíšu o tom, že mám doma skvělou ženu, desetiměsíčního syna a že život kolem čtyřicítky nabral novej směr! A navíc: jsem zpátky v iReportu a to v plný polní, vy šmejdi!!!

Váš Dementhor!

text: Honza Křížek (www.blueeffect.cz, www.rockzone.cz)


 

honza krizek 2014 TOP

zavřít