Honza Křížek: Hlášky a Historky

Vydáno 16.02.2011 | autor: Marie Bartošová

Za dobu, kterou jsem doposud strávil hraním-si a ježděním po všech koutech republiky, se pomalu ale jistě nastřádala slušná řádka cílených, nebo jen tak mimoděk vyřčených perliček, které stojí za svázání a umístění na mediální krk.

Honza Křížek: Hlášky a Historky Honza Křížek: Hlášky a Historky



rock_blog



vyletBaví mě třeba jedna z prvních „blůefektových", kdy za námi po koncertě v Prostějově přišel týpek a povídá: „tio kluci, fák super koncert jako, ste úplně výborný, ty to tam sázíš kámo...jo a toho staršího kytaristu, tak toho si rozhodně nechejte!". Když už jsme u Blue Effect, nedávno, těsně po hraní na Staromáku, za mnou dorazil pán, něco kolem padesátky a povídá:"Dobrý den, vy ste Honza Křížek?" a já na to „no ano, to sem" a on „prosím vás a mohl by ste mě vyfotit tady s Radimem Hladíkem?".
Možná, že to takhle napsaný nevyzní, jako když se tyhle hysterky vyprávějí na hubu. Přesto doufám, že si užijete i tu další. To jsme takhle kdysivává - dávno tomu - křtili naší uplně první desku s Walk Choc Ice v klubu AION v Lomnici nad Popelkou. Kmotrem byl její producent David Koller. Po koncertě stojíme na baru spolu s Davidem a naším tehdejším úplně nejbožejším řidičem Luboškem Hernychem (všichni už lehce pod parou). Lubošek se v jednu chvíli upřeně zadíval na Davida a rozhovor vypadal asi takhle:
Lubošek: "Tebe já vod někud' znám..."
David: "Já sem z Lucie"
Lubošek: „Taky řidič?"
No prostě sranda prdel. Tudleva se v šatně objevil maník, jak jinak než po koncertě, a už po mě jde a hlásí „no my na tebe celou dobu s manželkou koukáme a..." v tom mu skáču do řeči a řeknu jenom „já vím, Muk" a von „no přesněěě, celej Peťan!!!".
Snad Vás alespoň jedna historka či hláška pobavila, já si balím svejch pět švestek a jedu pro další.

Váš Peťan aka Vašek Neckář za mlada.

www.blueeffect.cz
www.rockzone.cz

 

zavřít