Traband vjíždí do studia

Vydáno 24.02.2007 | autor: redakce

Datum vydání nového CD skupiny Traband se kvapem blíží, a proto trabandí leadr Jarda Svoboda odpovídá na pár upřesňujících otázek.

Traband vjíždí do studia Traband vjíždí do studia

Traband se chystá do studia k nahrávání nového alba. Kam a kdy?
Začátkem března bychom měli nahrávat ve studiu Jámor Ondřeje Ježka. Ten by měl novou desku taky produkovat. Záčátkem dubna mastering, a pak hned s tím do lisovny.

Proč právě Ondra Ježek?
To je prosté: Ježek má za ušima. Líbí se mi to, co dělá, a líbí se mi, jak to dělá.

Budou pozváni k nahrávání nějací hosté?
Uvažuju o klarinetech z Českého klarinetového kvarteta a o tubě našeho tubisty Roberta Škardy. Ale je docela možné, že Ondra přijde s úplně jiným nápadem.

Je znám název alba?
Zatím ne... a pořád ho nemůžeme najít. Což by vlastně mohla být zajímavá soutěž pro naše příznivce. Tady je tedy vzkaz pro všechny fanoušky Trabandu: "Vymyslete název pro naše nové CD. Své tipy zapisujte do návštěvní knihy na stránkách www.traband.net. Ten, jehož název použijeme, má u nás nové cédéčko a dva vstupy na jeho křest."



Bude připravena i nějaká specialitka?
Specialitka bude hlavně v tom, že nový Traband bude znít trochu jinak a o hodně zajímavěji než dřívější model. Chceme našim posluchačům nabídnout jinou, méně řvavou podobu našich písniček. Taky doufám, že se nám podaří dotáhnout k dokonalosti výtvarnou podobu obalu a taky klipy, které by tentokrát měly být výhradně animované. Ještě můžeme dodat, že Traband pravděpodobně vyjde jak v limitované edici s opravdu exklusivním obalem, tak v cenově přístupnější edici, kde by se měla cena pohybovat v úrovni kolem dvou set korun.

www.traband.net

zdroj: Indies Records
zavřít