MC Duro: benjamínci taneční scény

Vydáno 12.06.2009 | autor: redakce

MC Duro je hudební projekt zabývající se taneční hudbou a se svými skladbami slaví první úspěchy. Ideální čas zeptat se jich na pár otázek.

MC Duro: benjamínci taneční scény MC Duro: benjamínci taneční scény

Píseň Nejsem sám, kterou MC Duro natočili společně se slovenskou skupinou Papajam, v současné době slaví úspěchy v nejrůznějších hitparádách. Ve Free Top 50 jsou osmí, hitparádu Music-Star Top 20 dokonce vedou a na Kiss Publikum byli čtvrtí. Písnička také vyšla na výběrovém CD Fresh hitz 3/2009. Skupina, společně se slovenskou skupinou Papajam, se objeví také 27. 6. na festivalu Picknick v Kroměříži. Zeptali jsme se Dušana Pavlici ze skupiny MC Duro na několik otázek.


Jak dlouho spolupracujete se slovenskou hudební scénou?
Se slovenskou scénou spolupracujeme teď poprvé a to se skupinou Papajam.

Je to jediná spolupráce se Slováky?
Ano, je to jediná spolupráce se Slováky.

Jak jste se seznámili?
Seznámili jsme se v roce 2008, líbila se nám jejich hudba, tak jsme se s nimi zkontaktovali a touto formou jsme se s nimi seznámili.

Jak vás napadlo udělat společnou písničku a bude to nějak pokračovat?
Chtěli jsme už dlouho udělat česko-slovenský hudební projekt, ale stále jsme nemohli na slovenské straně najít skupinu či muzikanta, který nám a našemu hudebnímu stylu bude blízký. Až po dlouhém hledání jsme našli skupinu Papajam, která nás svou muzikou zaujala. Tímto projektem spolupráce určitě nekončí, chceme spolupracovat i nadále plánujeme k této písni i maxisingl.

Hudební ukázky a další podrobnosti najdete na www.mcduro.com.
zavřít