Kid Sister: Vyspím se až v rakvi

Vydáno 01.10.2010 | autor: PR

Kid Sister je rapperka, kterou proslavil singl s Kanye Westem. Teď má tahle sexy zpěvačka namířeno do Prahy, a proto jsme s ní pořídili rozhovor, ze kterého se vám protočí panenky.

Kid Sister: Vyspím se až v rakvi Kid Sister: Vyspím se až v rakvi

C.Monts: Co zrovna děláš? Podle zvuků v pozadí to vypadá na nějakou hektiku.
Kid Sister: Zrovna dávám shopping. Chystám se na výlet do Evropy a mám sakra dlouhej seznam věcí, který musím udělat, víš jak. Teď zrovna sháním parfém, protože smrdím jako kamioňák.  

A to není dobrý!
Ne, ale v určitých kulturách se to toleruje!  

Jasně, přirozený odér by měl být oslavován. Pojďme na letošní léto, jak jsi ho strávila?
Pokaždý dávám spoustu hraní na SXSW a letošní léto nebyla výjimka. Proletěli jsme to jak kometa. Byla to fakt prča, zároveň tě to ale pořádně vysaje. Jsme mladý, tak co? Prostě to budem dávat, dokud nás to bude bavit a dokud to půjde. Lepší start do sezóny snad ani nemůže bejt. Myslím, že spousta lidí by touhle dobou na mém místě fňukala na téma “jsem vyhořelá a bez energie”, ale já si akorát naleju další Red Bull a jedu dál.  


Red Bull ti tedy zachránil léto?
V podstatě mi zachránil život. Žádnej spánek. Na spaní bude čas v rakvi!  

Jaký další vrcholy mělo tvoje léto?
Pane bhožeee. Block parties labelu Mad Decent byly skvělý. A bazénová Fools Gold party měla taky koule... Upřímně jsem si užila vůbec všechny mejdany. Ostatně to je taky to jediný, co od nich vlastně chci. Nesním o dokonalým zvuku na každý akci nebo o hromadách peněz za hraní, i když peníze jsou skvělá věc, cha, cha, cha... Dát koncert, kterej si užiju a na kterým bude srada, je vlastně to jediný, na čem mi opravdu záleží.  

Vždycky to ale sranda bejt nemůže, ne? Zažila jsi nějaký divný a ujetý situace?
Zažila jsem díky hraní spoustu krásnejch věcí, ale ujetejch? I když, jednou jsem dávala jeden rave. Šílená ghetto akce a promotérka ujetá, vyjetá, zvířecí... no prostě magor, jak má bejt. Byla fakt mimo, hrabalo jí tak, že jsem nestíhala. Přijela pro nás se svojí asistentkou. Když jsem nasedli, došlo jí, že na přicmrndávačku už není místo, tak jí bez mrknutí oka poslala do kufru. Měla sice postavu pivotky basketbalovýho teamu, ale prostě na ní štěkla “Zalez tam” a jelo se do klubu. Myslela jsem si, že pokud to přežijem, je ujetá story u konce, ale ten “klub” byl jako krabice. Jedna malá pixla, kde jsme měli hrát. Řekla jsem si jen “a sakra” a šli jsme na to. Nechápala jsem nic... A to byl můj vlastně úplně první koncert.  


Slušnej pódiovej debut. Co je ale u tebe novýho právě teď?
Oslovili mě s nabídkou na film.

Fakt? Ty jsi ale chodila na filmovou školu, ne?
Přesně tak. Jsem obří fanynka tohohle režiséra. Vlastně jsem dělala praxi v produkční firmě, díky který se mu povedlo prorazit.  

Pomyslný kruh se pro tebe tedy uzavřel celkem rychle, ne?
Jo, jasně. Objevil mě A-Trak, dali jsme se dohromady, kolabo s Kanyem a pak už to jelo.

A můžeš nám prozradit nějaký podrobnosti ohledně toho filmu?
Ne!  

Kdo ho režíruje? Kde se to točí? Kdy přijde do kin?
Neeeee. Natáčet se bude na podzim v New Yorku a to je tak všechno, co ti k němu můžu prozradit.  


OK, hodně štěstí na stříbrným plátně i tak. Tvoje skladba Pro Nails tě vynesla hodně nahoru, pak bylo ale celkem dlouho ticho po pěšině, co se stalo?
Myslím, že mezi Pro Nails a mým albem Ultraviolet nebyla nějaká časová propast, vydala jsem za tu dobu celkem dost singlů. Lidi maj tendenci to zbytečně dramatizovat, ale v pohodě. Myslím, že se to vyvrbilo zrovna takhle, protože jsem ještě nebyla skutečněj muzikant, ale začátečník. Nikdy předtím jsem se muzice profesionálně nevěnovala, byl to pro mě úplně novej svět. Spousta lidí, nebo lidí, spíš blogů a podobnejch sráčů se po mě vozilo stylem: “Týhle buchtě trvalo její album jako by ho rodila a nakonec ani není až tak skvělý!” Říkala jsem si: “Vyliž si, chtěla bych vidět tebe, ty chytrej. Nikdy předtím jsem desku netočila, tak co?” cha, cha, cha... Dělám jen to, k čemu tak nějak přirozeně dospěju. Až se k tomu dostanu podle vlastního časovýho harmonogramu a tak, jak sama uznám za vhodný. A jestli se to někomu nelíbí, moc a moc se omlouvám, ha ha ha.  

Ty ses rozjela. Rozčílí tě to někdy? Když vidíš, jak si někdo nedá pokoj a furt tě pitvá a řeší?
Ale vždyť ty sám víš, že jo i ne. Pokud tě někdo neustále řeší, je z toho jasný, že mu na tom evidentně záleží. Nestoupnu si nazačnu na ně řvát, ať sklapnou, protože je zřejmý, že chtěj slyšet mojí muziku a o to vlastně jde. Občas je to trochu frustrující, jasně, ale neřekla bych, že mi to nějak výrazně leze na nervy.

Kid Sister máte prvně možnost vidět v Čechách naživo v úterý 5.10. v Lucerna Music Baru na akci Ultraviolet Boombox.

zdroj: www.boombox.cz
zavřít