Michael Jackson měl na své děti dobrý vliv. Následují ho v charitativní činnosti

Vydáno 02.04.2011 | autor: redakce

Zesnulý zpěvák Michael Jackson se ještě za svého života hodně angažoval v charitativní n. I při jeho jediné návštěvě České republiky navštívil dětské oddělení jadné pražské nemocnice a obdaroval pacienty velkým množstvím darů. Jeho odkaz pomáhat potřebým dále naplňují i jeho děti Prince, Paris a Blanket.

Michael Jackson měl na své děti dobrý vliv. Následují ho v charitativní činnosti Michael Jackson měl na své děti dobrý vliv. Následují ho v charitativní činnosti

mjj_detiTi společně s tetou La Toyou Jackson dorazili do dárkového oddělení na udílení cen GBK Kid's Choice Awards do SLS hotelu v Los Angeles, aby podpořili charitativní aktivity Červeného kříže. Společnost GBK dádá 20 % výtěžku z této akce právě fondu Červeného kříže. Společně tak pomohou obětem japonského zemětřesení.

La Toya Jackson řekla tisku, že se bude snažit vést děti dál ve stopách jejich otce, který se tolik věnoval charitě. Jak uvedla: "Mnoho lidí neví, že je Michael Jackson zapsán v Guinessově knize rekordů jako umělec, který daroval nejvíce peněz charitám. Myslím, že je důležité, aby děti pochopily, co jejich otec dělal a dál nesly jeho odkaz. Děti se samy ptaly, jak můžou obětem v Japonsku pomoci."



zdroj: michaeljacksonweb.cz, dm 
zavřít