Hell party vol. 6 se blíží, přivítá fandy latexu, fetiše i BDSM

Vydáno 08.04.2011 | autor: redakce

Tetovací a piercingové studio HELL.cz pořádá HELL Party, unikátní večírek nejen pro příznivce body modification. Klub Abaton otevře 16. dubna 2011 v 16.00 dveře nadšencům do piercingu, tetování a dalších forem zdobení těla a na své si přijdou i fandové latexu, fetiše a BDSM.

Hell party vol. 6 se blíží, přivítá fandy latexu, fetiše i BDSM Hell party vol. 6 se blíží, přivítá fandy latexu, fetiše i BDSM

hell party foto 2HELL Party dává prostor různým vášním. Proto je prostor klubu Abaton symbolicky rozčleněn na tři sekce.

 

HLAVNÍ STAGE
Hlavní stage je zasvěcena piercingu a tělesným modifikacím. Večer zahájí provokativní módní přehlídka v gangsta stylu módních značek MyObsession a Punktura doplněná extravagantními účesy z vlasového studia HELL.cz. Svůdné modelky na pódiu vystřídá krvavý kabaret členů studia HELL.cz, který rozehraje performance s dekadentní aranží. První show studia HELL.cz odkazuje na mexickou tradici oslav dne mrtvých calavera. Energie a živočišnost expresivního tance ve spojení s temnější stránkou ženskosti jsou tématem druhého vystoupení. Následující show spojuje technologii a odosobněné tělo v cyberpunkové stylizaci. Poslední performance symbolizuje přirozenou tělesnost, kterou staví do kontrastu s promyšleností technicky nejnáročnější suspension večera.
hell party foto 3Nedílnou součástí vystoupení studia HELL.cz je suspension neboli zavěšování lidí za kůži na háky. Tento dávný rituální prvek ve spojení s tajemnou atmosférou show slibuje nezapomenutelný zážitek.
Všechna vystoupení na Hlavní stage prolíná symbolika barev. Trojkombinace bílá, černá a červená akcentuje dualitu duše a těla, pozitivní a negativní energie, kterou doplňuje rudá symbolizující krev a život.
Po skončení krvavého kabaretu rozjede na Hlavní stage afterparty legendární pražský DJ Philip T.B.C. Každý jeho set je neopakovatelným zážitkem, nedrží se vymezených stylů a kreativně kombinuje hudbu s náladou publika. Philipa T.B.C. vystřídá za pultem HELLí piercer a modifikátor SHE-MON, pro kterého byl DJing vášní ještě před samotnými modifikacemi.

FETISH STAGE
Na Fetish stage bolest nabývá dráždivých rozměrů. V pěti vystoupeních předvedou příznivci BDSM nejrůznější dimenze toho, když láska bolí. Čekají vás praktické ukázky jak spoutat a následně „něžně" pomilovat znehybněnou partnerku supící do roubíku. Pro vaše hell party foto 4potěšení si pohrají svůdné clinic slečny v latexu. Lehce znuděná dáma předvede způsoby krocení a výcviku otroka. Poslední dvě show předvedou drsnější formy SM. Před vašimi zraky bude stvořena zvrhlá Sirael, která splní všechny choutky svého pána a závěrečná show předvede hardcore torturu z rukou muže.

MUSIC STAGE
Music stage opanuje pět osvědčených hardcore kapel. První se představí punk grind Urin, kde hraje tatér Babboo ze studia HELL.cz. Vystřídají je osmistrunné kytary a metalový scream zpěváků z kapely Diphteria. Metal crossover Chlejf nechávají na pódiu pot i krev, proto se k HELL Party výborně hodí. Představí se i Minority Sound, nový electronica metal projekt členů Poppy Seed Grinder a Rites of Undeath. Poslední kapelou večera budou francouzští Chrysalide, kteří svým mixem hardcore industrial a punku bourají zavedené postupy a dokazují, že tvrdá elektronika se dá i v dnešní době hrát a tvořit inovativně. Po metalové smršti uleví uším DJ Gargoil se svoji psychobilly a rockabilly afterparty.

zdroj: tz, map 

 

 

zavřít