Glenn Hughes: profetoval jsem přes milion dolarů

Vydáno 06.05.2011 | autor: redakce

Rock a drogy k sobě patří odnepaměti. Své o tom ví například Steven Tyler z Aerosmith, který prošňupal majlant. Jak na to je ale třeba Glenn Hughes?

Glenn Hughes: profetoval jsem přes milion dolarů Glenn Hughes: profetoval jsem přes milion dolarů

glenn hughesKolik peněz proletělo nosem Stevena Tylera, jsme už psali (k přečtení zde). Ve své autobiografii teď odkryl karty i bývalý člen Black Sabbath či Deep Purple Glenn Hughes. V knížce nazvané Deep Purple And Beyond: Scenes From The Life Of A Rock Star otevřeně přiznává, že jeho útrata za kokain je přes milion dolarů.

Kniha se na pultech knihkupectví objeví 12. května a Hughes na ní pracoval tři roky. Pomáhal mu přitom novinář Joel McIver. Úvod napsal Lars Ulrich (Metallica).

Hughes si od svého díla velmi slibuje, o čemž svědčí jeho silná prohlášení. „Moje autobiografie bude literární událostí. Nikdy jste nic takového nečetli," tvrdí Glenn. „Jsem teď na vrcholu své sólo kariéry a po mnoha letech střízlivosti žasnu, že jsem to všechno vůbec přežil. Utratil jsem milion dolarů za kokain," cituje server NME ukázku z knihy.

Šestimístná cifra zní sice závratně, ale v porovnání s lídrem Aerosmith je to slabý odvar. V prodeji je rovněž autobiografie Ozzyho Osbournea, která se v Čechách prodává pod názvem Jmenuju se Ozzy. Již brzo vám přineseme recenzi! Prozradit zatím můžeme, že Ozzy oba jmenované muzikanty hravě strčí do kapsy. Téměř 400 stránková autobiografie ukazuje, že se bývalý zpěvák Black Sabbath životem doslova prochlastal a profetoval. 

>


mp


glenn hughes_top
zavřít