DMC Championship 2011 - soutěž technického djingu

Vydáno 27.05.2011 | autor: PR

Po vydařeném loňském ročníku soutěže CZ a SK DMC chuť mnoha účastníků předvést sebe a svůj talent v tomto mezinárodním klání technického djingu viditelně vzrostla. Možnost přihlásit se prozatím využilo daleko více muzikantů, nežli tomu bylo v loňském roce.

DMC Championship 2011 - soutěž technického djingu DMC Championship 2011 - soutěž technického djingu

dmc2011_web_rgbNemalou motivací je nejen ocenění CZ a SK DMC šampión 2011, ale výherci národního kola automaticky postupují do světového finále DMC World, které se koná v jednom z vyhlášených klubů samotného centra Londýna. Za účasti světové špičky djingu se mají tak možnost prosadit i za našimi hranicemi. V neposlední řadě jsou to také samozřejmě hodnotné ceny značek Rane, Serato, Akai, Ableton, Avid, Namba bags, které věnovaly firmy Prodance a Disk.


Česko - Slovenské finále letos proběhne 18. června 2011 v prostorách vyhledávaného pražského PM klubu, ulice Trojická 8, Praha 2. Plánovaný začátek eliminačních kol a workshopu je na 17:00. Na návštěvníky jako uvítání čeká welcome Jagermeister drink od sličných hostesek. Na baru je pak připraven bohatý výběr alko / nealko drinků, zchladit žízeň tak můžete například pivem Gambrinus XCLNT nebo Red Bull na ledu za zvýhodněnou cenu. Dále si můžete u stánků vyzkoušet oblečení od známé české značky Salebra, či mrknout na jejich edici snowboardu LTB Vinyl. Proběhnou také workshopy značek Rane, Serato, Ableton, Avid a Akai, kde bude možnost si výrobky vyzkoušet. Poskytnou je již zmiňované firmy Prodance, Deccart a jejich přítomní lektoři. (od 17:00 do 19:00)

V samotné soutěži se soutěžící předvedou v kategorii Supremacy, kde proti sobě stojí minutu dva djové a porota vybírá. Ten, jehož exhibice byla působivější, postupuje do dalšího kola. Následuje kategorie Championship, kde každý jednotlivec vystupuje sám v eliminačním kole 3 minuty a ve finálovém potom 6 minut. Poslední je kategorie Team, kdy dva až čtyři djové vystupují společně v 6 minutové routině.

Šampióny DMC klání 2011 bude volit porota, složená z evropských mistrů v tomto oboru. A to Dj Unkut (vícenásobný DMC a ITF Champion) – Německo, Dj Swordz (národní DMC Champion) – Belgie, Dj Eprom (národní ITF Champion) – Polsko, kteří také během finálových kol předvedou své exhibiční routiny, ve kterých nám ukážou, jak se to má vlastně dělat.

Po vyhlášení výsledků a připravované tombole se můžete těšit na párty, kde si za pult stoupnou už nejen porotci, ale nastoupí i naše djská elita a Vy budete mít možnost vychutnávat příval zábavy a hudebních vln až do časných ranních hodin. Takže pokud chcete kvalitně strávit červnový sobotní večer, jste srdečně zváni!

Vstupné na celou akci včetně workshopů a afterparty činí 150,- Kč

zdroj: TZ , dm

zavřít