Ben Cristovao povečeřel se svojí fanynkou v klubu Radost FX

Vydáno 01.07.2011 | autor: redakce

Soutěž o večeři s Benem Cristovao již má svou výherkyni. Stala se jí Petra Vlčková z Plzně, která tento týden dorazila do Prahy, aby si s Benem pochutnala na skvělé vegetariánské kuchyni klubu Radost FX.

Ben Cristovao povečeřel se svojí fanynkou v klubu Radost FX Ben Cristovao povečeřel se svojí fanynkou v klubu Radost FX


img_0836Petra přišla na večeři i se svým přítelem a více jak dvě hodiny se s Benem dobře bavili. Pro Petru bylo setkání s oblíbeným zpěvákem ideálním dárkem k narozeninám, které v těchto dnech slavila. Pro tuto příležitost byl Ben vybavený, daroval Petře svoje CD Benny Cristo (recenze ZDE) s osobním věnováním.

Sám Ben oslavil čtyřiadvacáté narozeniny před několika dny v Klubu Venue, kde zároveň pokřtil svoji novou desku a představil nový videoklip k písni Na zdraví. Režie klipu se ujal Tomáš Kasal, autorem img_0848scénáře se stal sám Ben Cristovao, který se netají tím, že ho filmování velmi baví a rád by se mu věnoval nejen při práci na svých videoklipech

Ben navíc prozradil, že právě začínající prázdniny stráví převážně pracovně. Těší se na krátký výlet do Barcelony, ale především plánuje velkou cestu za oceán. V Hollywoodu totiž bude točit další klip, ke které písni to bude, si ale zpěvák zatím nechává pro sebe. Klip se bude točit s místní produkcí a píseň bude zpívaná anglicky. Průvodce po Los Angeles bude Benovi dělat jeho starší sestra, která v L.A. už dva roky studuje.

text: map, foto: Pavel Mužák
zavřít