Jack Daniel slaví narozeniny a hledá sedm statečných!

Vydáno 26.08.2011 | autor: PR

Každý rok v září probíhají v celém světě oslavy narození Jacka Daniela, muže, který dal světu originální jemnou whiskey známou pod názvem Old. No. 7. Slavit se bude také v České republice. Letos mimo narozeninových party i velkou soutěží na Facebooku. Jack totiž hledá svých sedm statečných, kteří získají skvělé narozeninové dárky!

Jack Daniel slaví narozeniny a hledá sedm statečných! Jack Daniel slaví narozeniny a hledá sedm statečných!

jack_dan1Sedmička byla Jackovo šťastné číslo, vždyť je tak označena i jeho jemná a stále stejně kvalitní whiskey Old. No. 7. V tomto duchu se ponesou i letošní oslavy jeho narozenin v České republice. Jack Daniel´s whiskey pro své fanoušky přichystala vekou soutěž o báječné ceny.

Hledá sedm statečných, kteří ve virtuální střelnici dokáží své vlastnosti pravého muže či statečné ženy? Nechejme se překvapit!

K soutěži je potřeba jediné – unikátní kódy, které fandové Jacka najdou v průběhu celého září na lahvích Jack Daniel´s whiskey nebo v podnicích, kde proběhnou narozeninové oslavy.

Velké narozeninové party čekají Country Saloon Clondike v Kaplici (24. 9.), O'Marc pub ve Velkém Meziříčí (30. 9.) a Jack's Legendary Pub v Sokolově (17. 9.). Celý měsíc budou stylově slavit také Jack Lives Here podniky jako například pražský klub Harley´s nebo ostravský Harley´s Retro Bar.

V těchto barech a klubech čeká návštěvníky soutěž o dárky, sličné hostesky a kdo přijde v šátku nebo klobouku, získá malý dárek hned při vstupu.

Více informací o narozeninách Jacka, Jack Lives Here podnicích a pravidlech soutěže v aplikaci 7 statečných se dozvíte na Facebook stránce Jack Daniels Czech Republic (zde).

zavřít