Vypsaná fiXa a Sunshine pomalovali své kytary pro charitu

Vydáno 15.11.2011 | autor: redakce

Megaton Fashion Show už potřetí láká na módní přehlídku kapel. Ve vlastním merchandise oblečení se budou promenádovat Tata Bojs, Wohnout, The Chancers a Rybičky 48. V rámci veřejné dražby můžete vyhrát pomalovanou kytaru od Sunshine nebo Vypsané fiXy.

Vypsaná fiXa a Sunshine pomalovali své kytary pro charitu Vypsaná fiXa a Sunshine pomalovali své kytary pro charitu

megaton2011-a6Akce spojující módu s hudbou, Megaton Fashion Show 2011, opět představí práce českých hudebních designérů. Modely merchandise oblečení tradičně předvedou samotné kapely, tentokrát 15. prosince v Paláci Akropolis.

Na molu se objeví například členové skupiny Tata Bojs, Wohnout, The Chancers a Rybičky 48. Všichni účinkující se na akci podílejí bez nároků na honoráře a výtěžek z akce poputuje do Nadace Terezy Maxové Dětem.

Letošní specialitou bude dražba kytar, které věnovala firma kytary.cz. Speciálně pro tuto příležitost nástroje pomaluje kapela Sunshine, Vypsaná fiXa, Vladivojna La Chia, tatér Musa nebo grafik a především frontman kapely Atari Terror Dan Kurz. Všichni zájemci se mohou v prosinci na facebookovém profilu Megaton Production účastnit veřejné dražby. 

Večírek bude také vyvrcholením soutěže o nejlepší design v kategoriích booklet, merchandise a plakát. Mezi přihlášenými kapelami jsou například Tři sestry, Vypsaná fiXa, Kofe-In, Godfellaz nebo již zmiňovaní Tata Bojs. O hudební doprovod přehlídky se postará DJane Adlet, její vystoupení vizuálně podpoří VJ Simona Noera. Velkým finále pak bude koncert kapely Atari Terror. 

Koncertem večírek nekončí. Návštěvníci se mohou těšit na DJs, konkrétně na DJ Ed BasseDJ Spejbla, Oldschool Brothers DJs Cut Dem & Funky Machine, kteří budou hrát až do časných raních hodin.

Hlasování a internetová dražba kytar proběhnou v týdnu od 7. do 14. prosince a veškeré soutěžní návrhy, fotografie kytar do aukce a další informace budou uveřejněny na facebookové stránce Megaton Production. Ceny pro vítězné designéry navrhl Josef Špetlák, který byl jedním ze dvou výherců uměleckého klání Red Bull Art Of Can.


Text: TZ, kofo

zavřít