TOP 10 nejhorších zahraničních duetů

Vydáno 18.12.2011 | autor: redakce

Po várce nejpříšernějších českých duetů došlo i na zahraniční hvězdy. Češi jsou sice v kýčovitosti nepřekonatelní, ale i jejich zahraniční kolegové mají na svých bedrech pár vroubků.

TOP 10 nejhorších zahraničních duetů TOP 10 nejhorších zahraničních duetů

Peter Andre and Katie Price - A Whole New World
Petera Andre si jistě pamatujete, jak v rozepnuté košili s nagelovanými vlasy běhá po pláži a zpívá „uooou“. Následně si vzal pornoherečku Katie Price alias Jordan, se kterou se vzápětí rozvedl. Bohužel spolu ještě zvládli nazpívat duet...




David Bowie & Mick Jagger - Dancing In The Street
Tohle je jeden z nejstrašidelnějších klipů, který jste v životě viděli. David Bowie a Mick Jagger si zblizka zpivaji do pusy o tom, jak si spolu zatančí na ulici, následně se o tanec  pokusí, což je přesně ten moment, kdy štáb raději položil peněženku na zem a utekl, a zpátky se vrátil pod příslibem zdovjnásobení platu. Pokud budete mít chuť song v půlce vypnout, věřte, že pro závěr na chodbě hotelu stojí za to vydržet...

 


Chris Cornell
& Timbaland - Part Of Me
Chriss Cornell, idol grungeové generace se definitivně zbláznil a natočil disco party shit se znásilňovačem černé hudby, producentem Timbalandem. Kdyby se Kurt Cobain nezastřelil už dávno, jistě by to udělal teď.

 


Frank Sinatra & Bono Vox - I've Got You Under My Skin
Už jste někdy slyšeli swingujícího BonaU2? Jeden z řady Bonových výletů do stylu, kam prostě nepatří.




Five & Queen - We Will Rock You
Opačný příklad, kde si na rockery pro změnu někdo hraje, ukázal boyband Five v Queenovské klasice We Will Rock You, Pokud jste tento song ještě neslyšeli někoho rapovat v pokovaných kožených kabátech, věřte, že to (ne)jde.

 

Kelly Osbourne & Ozzy Osbourne - Changes
Vzpomínáte na rodinný duet Petra Jandy a Marty Jandové v „Top 10 nejhorších českých duetů"? Tady máte jeho originál. Slyšet Ozzyho své dceři Kelly zpívat „I love you baby", s průstřihy řádění na pódiu a posléze rodinné idylky a roztomilých domácích videí jistě donutilo rodinu Osbournových zpevnit plot před útoky rockových fanoušků.




Eminem & Elton John - Stan
Eminem v písni Stan, kterou nazpíval se zpěvačkou Dido, ukazuje svou lidštější stránku. Poslání písně je, že Eminem jakožto star odpovídá na dopis fanatického fanouška, aby se radši věnoval své těhotné manželce. Těhotnou manželku zde ztvárňuje Elton John.

 

 
Eddie Murphy & Michael Jackson – Whatzupwitu
Ve zkratce, těžko říci, co Michael Eddiemu dlužil, aby se k tomuto nechal přemluvit...

 


Christina Aguilera  & Ricky Martin - Nobody wants to be lonely
Těžko říct, jestli si Christina zvládne nanést ještě více rtěnky, než má tu, každopádně větší kýčovitou slaďárnu zcela jistě nezvládnou ani včelí medvídci namočení v medu.

 


Mariah Carey  & Westlife - Against all odds
Against all odds je velice podařená písnička Philla Collinse, která jistě nebyla zamýšlena jako pozadí k západu slunce, polonahé Mariah Carey a chlapcům v rozhalenkách z Westlife. Bohužel, stalo se. 

 

 Mimochodem, Mariah v předvánoční době potvrdila svou pozici královny kýče, a rozhodla se tantiémy z All I Want For Christmas zdvojnásobit verzí s Justinem Biebrem...

 


Bonus:
 Embassy & Rytmus - Pravdivé lži
PS: omlouváme se čtenářům že jsme v článku Top 10 nejhorších českých duetů zapomněli na tento výjimečný eklhaft nejhorší české kapely století a fenomenálního slovenského rappera. Song Pravdivé lži si můžete pustit jako bonus, pokud by Vám snad světový výběr nepřipadal dostatečně odpuzující.

 

text: Tereza Vavroušková, foto: archiv


justin-bieber-mariah-carey-all-i-want

 

 
zavřít