Silvestr v Radosti FX: hip hop, house, R&B i mezinárodní kuchyně

Vydáno 27.12.2011 | autor: PR

Nevíte, jak strávit poslední den letošního roku? V pražském klubu Radost FX můžete jednak pořádně zapařit a zároveň ochutnat speciální silvestrovské menu. K jídlu, tanci i poslechu budou hrát DJs Kwe, Rico, Big J nebo Vectif.

Silvestr v Radosti FX: hip hop, house, R&B i mezinárodní kuchyně Silvestr v Radosti FX: hip hop, house, R&B i mezinárodní kuchyně

radost_silvestrJako každý rok jsou připravena dvě patra, v restauraci a galerii se můžete těšit na vybrané speciality mezinárodních kuchyní připravené místními šéfkuchaři, drinky a taneční zábavu pod taktovkou DJs Petra K a Tonyho M.


V klubu se pak představí další rezidentní DJs. Kwe (FX BOUNCE) předvede svůj set ve stylu R&B a hip hopu, Rico (SOULTRAIN WEEKENDER) si připravil bootlegy a remixy klubových hitů, Big J (SOUL TRAIN WEEKENDER) nastoupí se svým party setem aktuálních tanečních hitů a Vectif pojme svůj set jako mix minulých i současných pecek žánru house.

Vstupenky jsou dostání jak v běžných předprodejních sítích, tak přímo v klubu. V ceně je zahrnut vstup do klubů, mezinárodní menu servírované hosteskami po celou noc, vystoupení DJs a tanečnic, koktejly, sklenka sektu na půlnoční přípitek a samozřejmě zábava až do ranních hodin.

Akce startuje ve 21:00. 

zdroj: TZ, mp 

zavřít