Rihanna se nemusí bát, Chris Brown zůstává pod dohledem

Vydáno 10.02.2012 | autor: redakce

Barbadoská zpěvačka si zatím může v klidu oddychnout. Soud totiž nevyslyšel žádost jejího bývalého přítele Chrise Browna na zkrácení trestu za její napadení.

Rihanna se nemusí bát, Chris Brown zůstává pod dohledem Rihanna se nemusí bát, Chris Brown zůstává pod dohledem


rihanna chrisBrown tak zůstane i nadále pod dohledem kurátora. Zpěvák byl odsouzen k pěti letům zkušebního období a šesti měsícům veřejně prospěšných prací v roce 2009 poté, co po udílení cen Grammy surově napadl svoji tehdejší přítelkyni Rihannu. Součástí trestu byla také terapie, která mu měla pomoct zvládat agresivní chování.

Program na ovládání hněvu v rámci své rehabilitace už Brown dokončil a za výsledky byl chválen několika porotci. Zažádal proto o zkrácení zbytku trestu, k jehož konci mu zbývá ještě dva a půl roku.

Vrchní soudce George Lomeli však řekl právníkovi pověřenému Brownovým případem, že ačkoliv souhlasil, že zpěvákovo chování se opravdu zlepšilo, měl by podle jeho názoru i nadále zůstat pod dohledem a pravidelně o sobě informovat svého probačního úředníka v rodném státě Virginii.

Brownův advokát Mark Geragos údajně požádal o zkrácení trestu poté, co Brownův probační úředník uvedl ve své zprávě, že zpěvák prošdl drogovými testy a udělal velký pokrok v rámci probačního dohledu. Další stání bude mít Chris Brown 10. července. V neděli 12. února má vystoupit na letošním slavnostním udílení cen Grammy.



map 


kopie - rihanna chris

 

zavřít