Drogy už si nepíchám, tvrdí Pete Doherty

Vydáno 21.02.2012 | autor: redakce

Jedna z hvězd letošního ročníku festivalu Rock For People Pete Doherty tvrdí, že přestal nitrožilně užívat drogy. Do jeho vystoupení v České republice zbývají víc jak čtyři měsíce. Co myslíte, vydrží to?

Drogy už si nepíchám, tvrdí Pete Doherty Drogy už si nepíchám, tvrdí Pete Doherty


doherty_1Bývalý frontman Libertines tvrdí, že se inspiroval u své nové přítelkyně. "Přestal jsem si píchat. Jediná cesta, jak můžu fungovat ve vztahu je, že se trošku sklidním. Pokud celé dny vyvádíte, nemůžete mít ve svém životě někoho dalšího, obzvlášť, pokud jde o anglickou růži. Nerad bych ji do toho všeho zatáhl. To bych prostě nemohl," uvedl známý rebel.

Doherty také prozradil, že na jeho výstavu v Cobb Gallery v Londýně, která začíná tuto neděli 26. února, nakreslila Amy Winehouse svůj autoportrét vlastní krví. "Zrovna telefonovala se svým otcem, když to dělala. Říkala: 'Tati, jsem s Petem a on mě nutí kreslit vlastní krví!' Moc se mu to nelíbilo," vzpomíná Doherty na zesnulou zpěvačku.

Aby vzrušení v jeho životě nebylo málo, potvrdil také frontman Babyshambels, že je otcem dítěte jihoafrické modelky Lindi Hingston. Zároveň přiznal, že byl naštvaný, když Hingston prodala svůj příběh do novin. "Byl jsem opravdu překvapen, že to dělá, dřiv, než se holčička narodila. Řekl jsem, že se budu snažit být u porodu," dodal Doherty.

Zpěvák se nedávno vrátil do společenského dění v Londýně, kde na začátku února odehrál dva akustické koncerty, včetně několika nových skladeb.

Pete Doherty má vystoupit na letošním ročníku festivalu Rock For People, který v těchto dnech potvrdil další jména jako Franz Ferdinand, Enter Shikari nebo The Kooks.

Co myslíte, vydrží nenapravitelný závislák bez drog až do začátku července, nebo se můžeme "těšit" na jednu z jeho vylomenin?



text: map, foto: archiv

kopie - pete-dohert
zavřít