Lady Gaga propůjčila hlas sama sobě v seriálu Simpsonovi

Vydáno 12.05.2012 | autor: redakce

Lady Gaga představila trailer k nové sérii seriálu Simpsonovi. V jedné epizodě se totiž objeví i ona, a to hned v osmnácti převlecích.

Lady Gaga propůjčila hlas sama sobě v seriálu Simpsonovi Lady Gaga propůjčila hlas sama sobě v seriálu Simpsonovi


lady-gaga-simpsons_maggieLady Gaga zveřejnila trailer pro své fanoušky na svém profilu na Twitteru. V epizodě, kde vystupuje, přijíždí do Springfieldu vlakem utěšit Lisu, která je v depresi.

Zpěvačka předvede v epizodě hned osmnáct svých nejšílenějších převleků, a to včetně podprsenky chrlící oheň nebo outfitu z masa. Její vzhled nadchne i malou Maggie, která začne svým oblečením Lady Gaga napodobovat.

Pro zpěvačku je to navíc poprvé, co propůjčí svůj hlas kreslené postavičce. "Řekla bych, že je to jedna z nejlepších věcí, které jsem kdy dělala. Můj táta udělá radostí 80 backflipů, až ten díl vyjde..." uvedla zpěvačka nedávno.

Simpsonovi, kteří leto slaví 25. výročí vzniku, už v minulosti představili řadu předních hudebních interpretů, mezi nimiž byli například Ramones, The White Stripes, Sonic Youth nebo the Red Hot Chili Peppers. Přečtěte si více zajímavostí o spojení hudby se seriálem v našem článku Simpsonovi versus muzika.



map 

lady-gaga-on-the-simpsons-500x333  kopie
zavřít