Kay a Tvzex ze Sunshine chystají party, pomůže jim Vladimír 518 z PSH

Vydáno 11.10.2012 | autor: redakce

Na pravidelný mejdan Bounce!Bounce! opět zvou do pražského klubu Chapeau Rouge Kay a Tvzex ze Sunshine. V pátek 11. října jim pomůže rozproudit zábavu Vladimír z PSH a Them Darned Teenagers.

Kay a Tvzex ze Sunshine chystají party, pomůže jim Vladimír 518 z PSH Kay a Tvzex ze Sunshine chystají party, pomůže jim Vladimír 518 z PSH


bbbb"Další Bounce! Bounce! je tu, stejně jako každej měsíc zaručená párty uprostřed klubu Chapeau Rouge; trash, metalectro, progressive bitchouse, dubstep, drumstep, moombahton, trap, dark rap, anything and everything," slibují Kay a Tvzex.

Jak už se na jejich rezidentních nocích stalo zvykem, i tentokrát je doplní několik hostů. Pozvání přijal například nepřehlédnutelný gorilák, ten, od něhož se hodně odvíjí a u něhož se všechno zase potkává, vymítač a klíčová postava české (nejenom) hudební scény bez akcentu na žánr - Vladimír 518 z PSH.

Po něm Underground obsadí již zavedení Them Darned Teenagers a v prostředním patře bude vřít kotel pod taktovkou Kaye a Tvzexe.



zdroj: TZ, map
zavřít