Samosebou.cz recykluje odpad i hudbu

Vydáno 17.03.2013 | autor: redakce

Recyklovat se dá ledacos - i hudba. Server Samosebou.cz navázal spolupráci s magazínem iREPORT a své budoucí plány poprvé představil na tiskové konferenci v plzeňském Parkhotelu v předvečer slavnostního vyhlášení cen Žebřík 2012.

Samosebou.cz recykluje odpad i hudbu Samosebou.cz recykluje odpad i hudbu


tatabojs2013Videoklipem do projektu Samosebou.cz přispěli také Tata BojsSamosebou.cz se snaží zábavnou formou informovat o třídění odpadu a recyklaci - veškeré aktivity tohoto portálu jsou spjaty s ekologií a šetrným chováním k přírodě.

Nejznámějším projektem webu je série videoklipů, do níž se svými recyklovanými písněmi, tedy předělávkami vlastních či cizích songů, zapojily kapely jako Wohnout, Vypsaná fiXa, Prago Union, Cartonnage nebo Toxique.

Zatím posledním počinem Samosebou.cz je videoklip ke skladbě Pěšáci, pro který Tata Bojs vytvořili unikátní nástroje z recyklovatelných materiálů. Kapela zůstává ekologickému smýšlení věrna i letos během nadcházejícího velkolepého turné 25 let cyklace.

img_3298Jarda Hudec (iREPORT) a Miroslav Ruml (Samosebou.cz)img_3294K recyklaci a třídění odpadu se hlásí i Klára Vytisková

Dosavadních osm videoklipů, které vznikly pod záštitou Samosebou.cz, bude v dohlednu doplněno a během léta vyjde v podobě DVD. 

Stejně jako v loňském roce se i letos bude na tuzemských open air akcích třídit odpad a ty tak budou usilovat o titul Čistý festival 2013. O všech dalších hudebních aktivitách Samosebou.cz budeme průběžně informovat.

 

Ondřej Bambas, foto Michal Hanisch a archiv Tata Bojs

zavřít