Nový kulturní spot v centru Prahy - Zephyr excellent urban pub & club

Vydáno 29.04.2013 | autor: Petr Lenk

Michalská 13, to je adresa, kterou je třeba si zapamatovat, kam podruhé už půjdete najisto. Řeč je o novém prostoru, který vzniká v samém srdci Starého Města, kde se protne kultura s gastronomií, umění, ale i bezstarostné vysedávání u piva v jednom místě. 

Nový kulturní spot v centru Prahy - Zephyr excellent urban pub & club Nový kulturní spot v centru Prahy - Zephyr excellent urban pub & club

zephir 5 vel

Zephyr - Excelent urban pub & club


Rezervujte si tedy některý z dnů 16. – 18. 5. nebo hned všechny tři, bude se totiž otevírat. Matěj Rupert, Roman Holý a Tonya Graves s G-Point Hunters, bude i Orion a James Cole s Orikoulí, Mike Trafik z PSH a Bounce bounce DJs. Jedním z pionýrů v Zephyru bude i DJ Jay Jay z Velké Británie.


Těšit se můžete na multižánrový hudební program, neotřelý prostor a především kvalitní zvuk od značky OHM. Modří vědí, že to je špička mezi audiosystémy, která zaručí ostrý zvuk od malé putiky, přes koncertní sál až po stadión ve Wembley. Vaše uši se tedy mají na co těšit.

zephir 4 vel

Hrdla vám osvěží jedenáctka Excelent a žaludky naplní kuchař nejenom českou klasikou v moderním podání.


Zephyr, to je to místo, kam se budete stále vracet a trefíte i poslepu. Místo, kam si rády skočíte s kámoškou na kafe, zajdete na výstavu mladého umění, vychutnáte koncert svého oblíbence, vypijete nekonečnou zahrádku piv v příjemné zahrádce.

zephir 2 vel

16. 5. to vypukne, vstup je za 100 Kč pro všechny a nejlépe přes www.smsticket.cz, ať se na vás dostane!


OPENNING LINE-UP:
16.5
G point hunters + Tonya Graves!
Dj Robot
DJ Radek Hons & Bounce Bounce Djs


17.5
DJ Jay Jay /UK/!
Live SMACK
DJ Norman Bates & DJ Freezer/


18.5.
Orikoule live! – Orion & James Cole feat. Dj Mike Trafik!
Dj Double J
Dj Jorgos
Dj Lucas Hulan

{vypnoutslider}

TZ

zavřít