Radost FX podpoří kampaň proti AIDS. Zahrají Chris Sadler i Pavel Bidlo

Vydáno 30.04.2013 | autor: redakce

Orbith, Chris Sadler, Pavel Bidlo, Loutka, Subgate, Marty Fish, Vilém, Adam Cloud a Tokátko; ti všichni zahrají na charitativní party v rámci kampaně Ruka v ruce proti AIDS a 30. Mezinárodního vzpomínkového dne obětem onemocnění AIDS. Akce se uskuteční 19. května v klubu Radost FX.

 

Radost FX podpoří kampaň proti AIDS. Zahrají Chris Sadler i Pavel Bidlo Radost FX podpoří kampaň proti AIDS. Zahrají Chris Sadler i Pavel Bidlo

radostfx aids 4
























Předposlední květnovou neděli proběhne po celém světě mezinárodní vzpomínkový den obětem onemocnění AIDS. V Praze bude tento den spojen s kampaní Ruka v ruce proti AIDS, za kterou stojí Dům světla zabývající se touto problematikou. Přes den bude tato kampaň probíhat na Václavském náměstí, kde se představí osobnosti jako je herečka Iva Pazderková, herci ze seriálu Ulice, všestraný umělec Yemi AD, následovat bude Preventivní parník domu světla a charitativní večere v hotelu Hilton.

Od 18 hodin pak bude v pražském klubu Radost FX probíhat oficiální afterparty, na níž se představí přední domácí dj's, kteří tuto akci podpoří svými sety. Za mixážním pultem se představí Orbith, Chris Sadler, Pavel Bidlo, Loutka, Subgate, Marty Fish, Vilém, Tokátko a Adam Cloud.

Tato sestava zahraje na akci bez nároku na honorář. Vstupné je dobrovolné a výtěžek poputuje na aktivity domu světla.



TZ, ape

zavřít