TOP 10 zpěvaček bez vkusu a sebeúcty

Vydáno 19.10.2013 | autor: redakce

Některé z nich jsou matky, jiné - jako Miley Cyrus - jsou na začátku dospělosti. Jedno mají ale společné. Vyhazují oblečení a sebeúctu oknem, nerozumí slovu vkus, jde jim o počet zhlédnutí na Youtube a celé jejich počínání zavání zoufalou snahou přitáhnout k sobě víc pozornosti. Zavažte oči dětem, které brouzdají po internetu, tyhle videoklipy by neměly vidět. Představujeme TOP 10 zpěvaček bez vkusu a sebeúcty.

TOP 10 zpěvaček bez vkusu a sebeúcty TOP 10 zpěvaček bez vkusu a sebeúcty

miley wreckingball1Miley Cyrus ve videoklipu Wrecking Ball

 

10. Avril Lavigne - Girlfriend (2007)

Pamatujete si na ty doby, kdy sedmnáctiletá drsnačka Avril zdrhla z domova do chladu kanadských ulic, aby vzápětí v pangejtu složila všechny ty chytlavé písně o jejích bývalých klucích, kterým by nejradši na skejtu přejela úsměv? Tehdy skákala po autech s kytarou v ruce a na koncertech jí doprovázel frajer s modrými vlasy. Nikdy, a to zdůrazňovala snad ve všech rozhovorech, nikdy by na sebe neoblékla růžovou minisukni, a všem barbínkám světa se se zdviženým prostředníčkem hlasitě vysmívala. Střih. Píše se rok 2007, Avril vydává třetí album a stává se na radu tvůrců spotřebního zboží se značkou "Avril Lavigne" přesně tím, proti čemu vždy orodovala. Jestli tahle proměna znamená "dospět", můžeme se jen modlit, aby se dospělost vyhla hudebnímu průmyslu obloukem.

 

9. Madonna - Hung Up (2009)

Vzpomínáte si na historku o sedmdesátileté babičce Djce ze Spojeného království? Tak již brzy bude stejnou senzací Madonna. S tím rozdílem, že babička se nesvléká. Madonna se ovšem nenechala zastavit a předvedla tanec v maličkém úborku, který vypovídá o mnohém - význam slov sebeúcta a důstojné stárnutí Madonně nic neříká, stejně jako jí nikdo neřekl, že by jí ten obří magneťák mohl žalovat za sexuální obtěžování. Ale co, vždyť je to teprve 30 let, co byla sex-symbolem...

 

 

 

8. Christina Aguilera - Not Myself Tonight (2010)

Bývaly časy, kdy byla Christina uznávanou zpěvačkou, aniž by na sebe musela prvoplánově upozorňovat. Když ale vedla děti do školky, zastesklo se jí po bezstarostnosti, a tak se přestala starat o svou pověst nebo hudbu, a stala se nepovedenou variací na Lady Gagu v latexové kombinéze s bičíkem v ruce, co se sápe po podobně sadomaso náruživých jedincích. To jsou asi poporodní hormony...

 

 

 

7. Cher - Woman's Word (2013)

Babička Cher. Nikdo si netroufá pochybovat o kvalitách a kouzlu jejího výjimečně hlubokého a sametového hlasu, díky kterému se stala jedinečnou součástí popové scény celé druhé poloviny dvacátého století. Jen škoda, že si neuvědomila, že přesně tam také patří - někam k začátkům hippie éry až po devadesátky, kdy zuřivě střídala jeden styl ofiny za druhým. Proč má ale potřebu si ve svém úctyhodném věku lepit na hlavu kusy novinového papíru, vykrádat současné nápěvy a aranže a předstírat, že se ještě pořád umí vlnit do rytmu? Snaží se sama sebe přesvědčit, že zůstane stále mladou?

 

 

6. Britney Spears - Work Bitch (2013)

Házet špínu na Britney Spears je celosvětovým sportem. Ne vždy oprávněně. Umí se obklopit schopnými lidmi a ani tanečního nadání nemá zrovna pomálu, i když o tom pěveckém se stále polemizuje. V časech One More Time neměla konkurenci - byla blonďatá, na pohled ne moc chytrá a pusu otvírala dokořán. Tenkrát to stačilo. Co si pro nás připravila v roce 2013? Bitch tematika je sázka na jistotu. Hodně latexu, bičíky, roztáhnout nohy a sound vypůjčený od LMFAO - to je recept na závěr letošního roku. S čím taky zaujmout po kouscích Miley Cyrus a Rihanny!? Těžko říct. Ještěže už je říjen.

 

 

5. Rihanna - Pour It Up (2013)

Z romantické Only Girl In The Word se Rihanna stala hlavním číslem strip clubu. Vydala se směrem, kdy už není sexy, protože jedna věc je roztahovat nohy v sexy hadrech a druhá kopulovat se židlí. Rihannina cena na místě židle klesla, stejně jako kvalita hudby a textů. Ale co by řešila, když má svoje peníze...

 

 

 

 

4. Tereza Kerndlová - Orchidej (2009)

Tento žebříček se neobejde, bohužel, ani bez českého zastoupení. Tragických případů máme hodně, jako hlavní představitelka byla zvolena Tereza Kerndlová. Ta je oproti zahraničním kolegyním ve svlékání poměrně amatérka: v klipu jen velký úsměv a jednoduchý tanec, zatímco na kuchyňské lince, pravděpodobně po žhavém Terezině koncertu, probíhají, dejme tomu, úsměvné hrátky s ledem.

 

 

 

3. Miley Cyrus - Wrecking Ball (2013)

Zničil jí koulí, tak mu teď ukazuje, o co přišel. Miley ve videoklipu šokuje hlavně tím, že se jako bývalá Disney hvězdička změnila na plně se odhalující pseudorebelku s vyplázlým jazykem, kterým se ráda dotýká mnoha věcí, jako je kladivo nebo řetěz její milované koule. Tuto proměnu marketingu představila už na letošních MTV Video Music Awards, kde vzbudila vášnivé reakce. Obličej Willa Smithe se stále nevrátil do původní polohy.

 

 

 

2. Paris Hilton - Good Time (2013)

To, že se dědička impéria Hilton nudila a začala se věnovat pěvecké kariéře, není novinka. Všichni také víme, že by udělala líp, kdyby se bývala dala třeba na rybaření. Přesto, když v roce 2009 nazpívala Nothing In This Word, nebyl to takový průšvih, jak se očekávalo. Její sladký hlásek nechali ve studiu projet mašinkami a před kamerou pobíhala s hafíčkem a kabelčičkou, jakoby jí nechyběla správná dávka sebeironie. To, co se objevilo na kanálu Youtube před pár dny, je ale přesně to, čeho jsme se obávali. Vzala svoje sexy girls na party k bazénu, kuňká něco o tom, že má kalby mocinky ráda a Lil Wayne vnáší do díla vrstvu plnou hlubokých emocí, jelikož pří doufal, že když s ním spala, bylo to z lásky.

 

1. Nicki Minaj - Starships (2012)

Umístění Nicki Minaj v tomto žebříčku je sporné. Tento výběr se totiž věnuje ženám. Z jaké planety k nám spadla nafouklá kreatura Nicki a proč si myslí, že ji tamní ufouni naučili dobře zpívat, je nevysvětlitelná záhada. Stejně jako fakt, proč před jejími videi není upozornění o nevhodném obsahu. Představte si Věstonickou Venuši se žlutou hřívou ve svítivě růžových plavkách, která kopuluje ve vlnách Atlantiku a už nemusíte videoklip Starships vidět. Koho nepřešla chuť a zhlédne video od začátku do konce, musí být masochista.

 

 

text: Jana Václavíková, Alena Bílková



 

miley wreckingball TOP

zavřít