Dara Rolins, Tina, Bára Basiková a Noid ozdobí módní přehlídku

Vydáno 13.03.2014 | autor: Daniel Maršalík

V Praze se zrodil nový módní projekt s originálním konceptem. Jak napovídá oficiální název akce Rock & Pop For Fashion, jedná se o spojení hudby a módy – prvků, které nás obklopují v každodenním životě a které jsou pro mnohé z nás velkou vášní. Poprvé tato módně-hudební událost proběhne již 21. března 2014 v Praze v Barrandovských ateliérech a oslaví tak příchod jara.

Dara Rolins, Tina, Bára Basiková a Noid ozdobí módní přehlídku Dara Rolins, Tina, Bára Basiková a Noid ozdobí módní přehlídku

dara dokola3

Během unikátní show pro 1000 lidí budou divákům na kombinované scéně představeny nové kolekce čtyř talentovaných návrhářů z různých zemí Evropy za živého hudebního doprovodu čtyř tuzemských hvězd rockového a popového žánru. Jedná se o koncept, který je první svého druhu a který dosud na českém trhu zcela scházel.

Prezentovat se budou pouze top módní návrháři, kteří představují špičku na poli světové a tuzemské módy, se svými kolekcemi Prêt-à-porter. Za českou návrhářskou scénu se představí Tatáňa Kovaříková se svou značkou Tatiana. Sousední Slovensko bude reprezentovat Jana Gavalcová, rakouskou módní scénu zastoupí Martina Müller Callisti. Čtvrtým návrhářem, který přijede představit svou novou pánskou kolekci až z Portugalska, bude Nuno Gama. Designérské přehlídky na závěr doplní s pánskou kolekcí i světoznámá módní značka Diesel Black Gold, prémiový brand italské značky Diesel ve stylu Rock Chic.

O hudební složku, která okoření módní show, se postarají slovenské popové zpěvačky Dara Rolins a Tina. Českou republiku zastoupí rockoví Bára Basiková a Václav Noid Bárta.

Rock & Pop For Fashion je originální koncept Radka Schillera a Maria Sečkára. „Jsem nesmírně šťastný, že se můj kreativní sen o unikátním konceptu na nejvyšší vizuální úrovni stává skutečností. Diváci se mohou těšit na lavinu skvělé hudby žánru rock a pop, perfektního zvuku a světel a špičkových módních kolekci. Jednoduše – vizuální vjem na té nejvyšší úrovni. Myslím, že si každý host přijde na své. Mám obrovskou radost, že mohu jako první hudební jméno oznámit Báru Basikovou, která je pro mě první dámou české rockové hudby a jejíž hlas nesmírně obdivuji," uvedl Mario Sečkár, kreativní ředitel RPF. Oficiálním hair partnerem akce je Toni & Guy, make-up partnerství se zhostila značka Giorgio Armani.

TZ, dm

zavřít