Staropramen připravil ke 20. narozeninám Rock for People speciální dárek - festivalovou jedenáctku

Vydáno 02.07.2014 | autor: Daniel Maršalík

Ve dnech 3. až 5. července 2014 se uskuteční již dvacátý ročník Rock for People, nejznámnějšího hudebního festivalu konaného v České republice. Jeho návštěvníci mu k jeho narozeninám budou moci připít speciálním pivem, připraveným Staropramenem, generálním partnerem festivalu, pouze pro tuto příležitost. Půjde o nefiltrovanou, nepasterizovanou Staropramen 11°.

Staropramen připravil ke 20. narozeninám Rock for People speciální dárek - festivalovou jedenáctku Staropramen připravil ke 20. narozeninám Rock for People speciální dárek - festivalovou jedenáctku

staropramen 11 pro rfpCelkem pak bude pro návštěvníky připraveno 6 druhů piv, dva druhy beermixů, Sládkova limonáda a poprvé také čepovaný cider. Kvalitu piva bude opět hodnotit a kontrolovat pivní policista. Letos poprvé své služby Staropramen zaměřil také na vozíčkáře, kterým připravil koncept Festivaly bez zábran, a který pomůže zvýšit komfort hednikepovaným lidem.

Gratulantů budou mít pořadatelé festivalu letos jistě dost. Připojuje se k nim i generální partner Staropramen, který speciálně pro letošní ročník připravil extra várku ležáku Staropramen 11°. „Staropramen 11° byla v posledních dvou ročnících nejoblíběnější druh piva na festivalu. Proto jsme se rozhodli ji návštěvníkům nabídnout jinak - nefiltrovanou, nepasterizovanou. Je to náš dárek k letošnímu kulatému výročí jednoho z nejvýznamnějších festivalů u nás," uvedl k novince Michal Šlechta, manažer značky Staropramen. Toto festivalové pivo návštěvníci festivalu dostanou ve Staropramen hospodě čepované do skla.

„Co se pivního servisu i nabídky týká, výčepní místa letos doplní prostorné zahrádky se slunečníky, kde se budou čepovat další tři druhy smíchovských ležáků - Staropramen Granát, Nefiltrovaný a Ležák. K dostání bude také čepovaný Staropramen Světlý či Nealko. A nebude chybět velké množství míst k sezení v několika velkých pivních stanech," doplňuje informace Jan Vošta, event&sponzoring manažer společnosti Pivovary Staropramen.

Nejpřísnějšími hodnotiteli kvality i míry piva jsou každý rok desetitisíce návštěvníků festivalu. Dozor nad co nejkvalitnějším servisem piva si proto i letos podrží expert na degustaci pivovaru Staropramen Jan Špaček, jemuž bude pomáhat profesionální tým servismanů z firmy Thermotechnika. „Honza bude jako každý rok v areálu festivalu kontrolovat teplotu, míru a chuť čepovaných značek," říká k náplni práce svého kolegy Vošta.

„Mít dobrého a silného partnera je pro pořadatele velmi důležité. Na Staropramenu oceňujeme jak kontinuitu hudebního konceptu a partnerství s námi, tak také to, že každý rok přijde s nějakou novinkou, která přináší přidanou hodnotu návštěvníkům. Nefiltrovaná jedenáctka nebo posílení bezbariérovosti festivalu jsou jedny z příkladů," řekl k partnerství se Staropramenem ředitel festivalu Rock for People Michal Thomes.

O 20. ročníku festivalu Rock for People 2014
V loňském roce do Hradce Králové za muzikou přijelo přes 30 tisíc lidí. Staropramen se na Rock for People čepuje pátým rokem a druhým rokem je Staropramen generálním partnerem festivalu. Kromě koncertů Biffy Clyro a Manu Chao budou mezi největší taháky letošního ročníku Rock for People patřit vystoupení klasiků hudebního stylu ska Madness, jejichž hit Our House důvěrně zná každý posluchač pop music. Pozornost na sebe strhne jistě i Steven Segal, který je u nás znám především jako herec z hollywoodských akčních snímků. Do Hradce Králové ale přijede se svou bluesovou kapelou. Za shlédnutí určitě budou stát i koncerty rockerů The Naked and Famous a mistrů elektroniky Chase & Status. Z domácích interpretů se asi nejvíce lidí těší na vystoupení kapely Lucie, která na Rock for People zakončí své veleúspěšné comebackové turné.

Staropramen je všude tam , kde hudba spojuje!

PR,TZ

zavřít