Prague Allnighters VII je za rohem! Troufáš si na soutěž v northern soul?

Vydáno 24.09.2014 | autor: Daniel Maršalík

V pátek 26. října se v Baráčnické rychtě v Praze na Malé straně uskuteční Prague Allnighters s pořadovým číslem 7. Pánové vyžehlete si kalhoty, najděte klobouk, dámy vytáhněte ze skříní nejlepší šaty a zúčastněte se českého northern soul tanečního contestu, jehož vítěz pojede do legendárního britského klubu Blackpool Tower na mistrovství světa v northern soul.

Prague Allnighters VII je za rohem! Troufáš si na soutěž v northern soul? Prague Allnighters VII je za rohem! Troufáš si na soutěž v northern soul?

pa7


Dlouho jsme ji slibovali, ještě déle o ní mluvili, ale už je doopravdy za rohem. Taneční soutěž v northern soul na Prague Allnighters vol. VII je tu! A protože ceny jsou luxusní, stejně luxusní bude i host večera. Těšit se můžete na Madeleine Gould z Velké Británie, která se loni na mistrovství světa probojovala až do semifinále. Za DJským pultem bude stát osvědčená sestava MR. CAT, DJ Buqi a DJ Path.


Na vítěze čeká zájezd do Velké Británie do klubu Blackpool na legendární The Togetherness Northern and Modern Soul Weekender (balíček obsahuje letenku, lístek na vlak London - Blackpool, vstupenku a kapesné na drinky! To vše pro jednu osobu). Druhý v pořadí dostane voucher na nákup stylového oblečení v internetovém obchodě Jump The Gun v hodnotě 100 liber a třetí pořádnou nálož Jägermeisteru, karton šesti lahví.

Soutěžící se utkají ve třech kolech, v každém zazní dvě skladby, soutěží každý, kdo je ve 22 hodin na place. Žádná čísla, žádná křeč, kdo chce, tak se může zapojit. Po prvním kole zůstává 6 nejlepších po druhém kole tři nejlepší, z kterých následně vzejde konečně pořadí.

TZ, dm

zavřít