Radůza půjde na HBO

Vydáno 16.06.2007 | autor: redakce

Sobota 14. července bude na kanálu HBO věnována Radůze. Televize uvede záznam jejího koncertu v Arše a dokument Půjdu, kam chci Olgy Špátové. Ten si zasoutěží na MFF v Karlových Varech v dokumentární sekci.

Radůza půjde na HBO Radůza půjde na HBO

Záznam koncertu Radůzy konaného v pražském Divadle Archa v říjnu roku 2006 shrnuje zpěvaččinu veškerou dosavadní tvorbu. Ve výběru písní můžeme nalézt skladby ze všech jejích vydaných studiových alb: Andělové z nebe, Při mně stůj a V hoře. Radůza zároveň představila několik dosud nevydaných písní, které naznačují, kam bude její tvůrčí kariéra nadále směřovat. Dokument Půjdu, kam chci navazuje na toto přelomové období: zachycuje Radůzu v okamžiku, kdy uzavírá svůj dosavadní styl vydáním DVD se záznamem koncertu, aby začala novou tvůrčí i osobní kapitolu života. „Uvedení koncertu a dokumentu o Radůze je součást naší programové strategie uvádět kromě nejlepších filmů také to nejzajímavější ze světové i české hudební scény,“ dodává k tomu generální ředitel HBO Ondřej Zach.



Pro Radůziny fanoušky, kterým by ani tato dvojitá porce její muziky nestačila, má HBO příznivou zprávu: v září bude mít na HBO televizní premiéru film Kráska v nesnázích Jana Hřebejka, v němž zazní nejen několik jejích písní, ale sama Radůza se v něm i objeví v roli šansoniérky.

www.hbo.cz
zavřít