Festival G2 Joyride nabídne akci

Vydáno 16.07.2008 | autor: redakce

Sportovně hudební festival G2 JoyRide se bude konat 7. září na pražském Smíchově v areálu ostrova jménem Císařská louka. Tento prostor bude již podruhé hostit největší přehlídku akčních sportů v Čechách i v Evropě.

Festival G2 Joyride nabídne akci Festival G2 Joyride nabídne akci

Představí se více jak 300 sportovců ve 25 sportovních disciplínách. Hlavním tahákem bude mezinárodní závod ve freestyle motocrossu, dále závod o prize money v breakdance a freestyle bmx. Z dalších sportů se představí skateboarding, wakeboarding, americký fotbal, ragby, paintball, airsoft, horolezecké stěny, lanové centrum, vodní lyže, vodní skútry, bike trial a mnoho dalších sportů.



K dobré zábavě přispějí kapely Notes from Prague, energičtí Temperamento a velcí muzikanti z Eddie Stoilow. Jako hvězdy se představí United Flavour, Ewa Farna a slovenští hiphopoví králové Kontrafakt.

V rámci G2 JoyRide 2008 se představí mnoho mistrů světa a mistrů ČR v jednotlivých sportech je nepočítaně! Ikony sportu jako Libor Podmol, Josef Dressler, Václav Žáček, Miloš Veselý a Jeny Valenta jsou zárukou výborných výkonů.

www.joyride.cz
zavřít