War Child: benefiční koncert hvězd

Vydáno 27.02.2009 | autor: PR

Oslava patnáctých narozenin charitativní organizace War Child se proměnila v jedinečnou exhibici hvězd současné hudební scény. Vystoupili Bono, Coldplay, Take That a řada dalších hvězd.

War Child: benefiční koncert hvězd War Child: benefiční koncert hvězd

Podporu organizaci, která se stará o děti ze zemí postižených válečným konfliktem, přišli vyjádřit třeba Bono Vox z U2, Coldplay, Killers, Take That, Pet Shop Boys, ale i herečka Gwyneth Paltrow či modelka Erin O'Connor. Hlavní hvězdou večírku, kde se zároveň křtila jedinečná kompilace War Child - Heroes, byli Coldplay, kteří zahráli jedenáct písní a na pódiu se na závěr vystoupení sešli s Bonem, Brandonem Flowersem z Killers a Gary Barlowem z Take That.


Společně zazpívali píseň All These Things That I've Done z repertoáru Killers. "Právě jsme se vrátili z Japonska, neproměnili jsme ani jednu z nominací na Brit Awards. Narovinu, byl to pěkně zkurvený den, ale tenhle večer nám všechno vynahradil," prohlásil zpěvák Chris Martin. A když na pódium uváděl své hvězdné hosty, prohlásil: "Tohle bude nejlepší přídavek, jaký jste kdy slyšeli!"

Výtěžek z koncertu a prodeje kompilace War Child - Heroes, na které lze najít spoustu exkluzivních předělávek od Duffy, Becka, Hot Chip nebo Franz Ferdinand, jde na podporu zmíněné organizace.

zdroj: EMI

zavřít