Lištičky na DVD

Vydáno 12.02.2010 | autor: Filmopolis.cz

Alžběta (23) se zoufale snaží vytvořit si nový domov v Irsku a to tak, že chce za každou cenu najít chlapa. Jednak proto, že její skutečný domov na východním Slovensku bude brzo srovnaný se zemí, aby se tam mohla stavět nová dálnice.

Lištičky na DVD Lištičky na DVD

Ale hlavně pro to má osobní důvody. Její sestra Martina (27), která je zasnoubená s Irem Stevem (30), se jí snaží pomoci. Alžběta však její pomoc odmítá. Zdá se, že žárlí na zdánlivě bezstarostný, lepší život Martiny. Mezi oběma sestrami je něco nevyřčeného, což mezi nimi vytváří velké napětí a brání jim dostat se k sobě blíž. Alžběta se rozhodne zůstat na vlastní pěst v Dublinu.

Seznamuje se s podivnou osůbkou Zuzanou (23), která Alžbětu mění a dostává ji do nezvyklých situací. Čím víc se přibližujeme konci příběhu, tím je jasnější, že Zuzana je jen částí Alžběty – temnější stránkou jejího charakteru. Ta se v ní probudila v momentu, kdy poznala Steva. Byla to právě Zuzana, která ho svedla a otěhotněla s ním. Pak Alžběta odhalí Martininu milostnou aféru s kolegou a její minulost ji opět dostihne. Zuzana se dostává Alžbětě pod kůži a zcela ji ovládne. Alžběta prozradí Stevovi Martininu nevěru, ale to paradoxně obě sestry spojí. Jejich smíření je jedinou možností, jak se zbavit temné minulosti i Zuzany, a je zároveň i novým začátkem.

Koupit DVD na Filmopolis.cz

zavřít