Studentský portál www.chytrepalice.cz letos poprvé nabízí i letní dovolené

Vydáno 08.04.2010 | autor: Martin Hložek

Web www.chytrepalice.cz, kde studenti nakupují zboží a služby se slevou, rozšiřuje svou nabídku o letní zájezdy. Destinace jsou určeny speciálně pro mladé. Jak cenou, tak možnostmi vyžití.

Studentský portál www.chytrepalice.cz letos poprvé nabízí i letní dovolené Studentský portál www.chytrepalice.cz letos poprvé nabízí i letní dovolené

Nabídka je sestavena ze dvou částí. Ta první uspokojí vyznavače aktivní horské dovolené. Jde o rakouské, italské a slovinské Alpy nabízející úchvatné treky, cykloturistiku či průzračná jezera. Druhá část potěší „tradičnější“ turisty – jsou to odzkoušená přímořská střediska v Itálii, Španělsku, Chorvatsku a na Korsice. „Velmi oblíbené jsou lokality v Itálii, kde mladí získají za poměrně malý obnos pobyt u moře, krásné pláže, žijící letoviska a noční život plný diskoték, barů a letních parties,“ dodává Karel Beck, produktový specialista společnosti ISIC.
 

Výběr dovolené na www.chytrepalice.cz ulehčují přehledné interaktivní mapy. On-line servis zájemcům zaručuje, že nákup provedou jednoduše po internetu. Majitelé karet ISIC, ITIC či Alive mají na už tak nízké ceny zájezdů (týden u moře pořídí od 390 Kč) ještě 10% slevu. Zároveň si mohou sjednat výhodné cestovní pojištění od společnosti Uniqa. Rovněž on-line.

Mezinárodně uznávaný studentský průkaz ISIC platí ve 124 zemích, kde nabízí více než 42 000 benefitů. V Česku mohou studenti díky němu využívat přes 2000 slev. Jeho zřízení lze jednoduše provést na www.isic.cz.

Kontakt:
Ondřej Stratilík, Public Relations
(e): ondrej.stratilik@isic.cz, (t): 226 222 324

zavřít