Kulturní zřízenost: koncert s Plexis

Vydáno 15.12.2010 | autor: PR

V rámci projektu Helpband, který nabízí kompletní servis českým kapelám a interpretům, představujeme nové album formace Kulturní zřízenost. Na křtu jejich desky zahrají Plexis a Civilní obrana.

Kulturní zřízenost: koncert s Plexis Kulturní zřízenost: koncert s Plexis

Ze slavičínského studia UNART už vyšla spousta kvalitního materiálu především punkových kapel a Kulturní zřízenost není výjimkou. Albem Díky Muzice se kapela sama řadí ke svému vlastnímu stylu "pohoda punk". Na desce se podílela spousta hostů ze spřízněných kapel (např. Civilní obrana). Kulturní zřízenost pokřtí svou desku tradičně na domácí půdě, a to 26. 12. v KD Třemošnice. Jako hosté vystoupí Plexis a Civilní obrana. Album bude k dostání na www.zrizenost.cz, na koncertech kapely a ve vybraných kamenných obchodech.


O projektu Helpband:
Současná situace v tuzemské hudební branži dala šanci vzniknout projektu HelpBand. Úzký tým nové agentury by měl českým hudebníkům pomáhat s produkcí koncertů, vydáváním CD, natáčením klipů, dopravou, PR, managmentem, bookingem a získáváním reklamních ploch a prostor. Projekt HelpBand chce talentovaným a pracovitým muzikantům zajistit i patřičnou medializaci.

zdroj: www.helpband.cz

mp
zavřít