Nechte se zavěsit za kůži na háky

Vydáno 18.02.2011 | autor: PR

Tetovací a piercingové studio Hell.cz chystá i letos HELL Party, unikátní večírek nejen pro příznivce body modification.

Nechte se zavěsit za kůži na háky Nechte se zavěsit za kůži na háky

hell_party_6_logoLogo 6. pokračování HELL PartyKlub Abaton otevře 16. dubna dveře nadšencům do piercingu, tetování a dalších forem zdobení těla a na své si přijdou i fandové latexu, fetiše a BDSM. Rádi přivítají i ty, kteří si v těchto oblastech chtějí rozšířit obzor jen jako diváci.

Podtitulem HELL Party je "Neúspěšně testováno na normálních lidech". Proč asi? Zkusili jste někdy pustit videa z HELL Party babičce nebo tátovi? Jestli ne, věřte nám, stojí to za to. Fotky i sestřih z HELL Party najdete na webu studia.

Chcete vystupovat na HELL Party?

HELL Party začíná tradičně v odpoledních hodinách, kdy mají návštěvníci jedinečnou šanci spatřit průběh rituálu skarifikace, neboli uměleckého jizvení, z rukou nejznámějšího českého skarifikátora FouSage. Přímo na pódiu před zraky diváků budou také aplikovány piercingové šněrovačky a intimní piercingy. Láká vás trošku se exhibovat a nechat si na pódiu na HELL Party aplikovat piercing či šněrovačku? Napište nám na she-mon@hell.cz. Další informace najdete v sekci Často kladené dotazy na webových stránkách.

Program HELL Party

HELL Party dává prostor různým vášním. Proto je prostor klubu Abaton symbolicky rozčleněn na tři sekce.

Hlavní scéna je zasvěcena piercingu a těsným modifikacím. Večer zahájí provokativní módní přehlídka s extravagantními účesy z vlasového studia HELL.cz. Svůdné modelky na pódiu vystřídá krvavý kabaret členů studia HELL.cz, který rozehraje performance s dekadentní aranží. Nedílnou součástí těchto vystoupení je suspension neboli zavěšování lidí za kůži na háky. Tento dávný rituální prvek ve spojení s tajemnou atmosférou show slibuje nezapomenutelný zážitek.

Druhým prostorem je Fetish stage, kde bolest nabývá dráždivých rozměrů. Bondage, spanking a další vzrušující praktiky, které jinde jen těžko uvidíte.

Protože bez muziky nemá žádný večírek pořádné grády, nemůže chybět Music stage s hardcorovou hudební smrští.

zdroj: hell.cz, dm

zavřít