Blink-182 jsou zpátky. Poslechněte si nový singl

Vydáno 15.07.2011 | autor: redakce

Čekání je u konce, Blink-182 konečně zveřejnili nový singl Up All Night z připravované desky, která by měla vyjít letos v září. Album vyjde po osmi letech od jejich poslední řadovky, v roce 2005 kapela oznámila pauzu, která skončila předloni. Kapela by se měla objevit v Čechách v červnu 2012  v rámci Prague City Festivalu.

Blink-182 jsou zpátky. Poslechněte si nový singl Blink-182 jsou zpátky. Poslechněte si nový singl

blink_182_clanekOčekávaný song z připravovaného alba Blink-182 je konečně venku. Singl, který vychází dva roky poté, co kapela ohlásila návrat na hudební scénu se jmenuje Up All Night, měl premiéru na losangeleské rádiové stanici KROQ, následně kapela pověsila tento singl na svoje webové stránky. Celé album by mělo vyjít v září. To vyjde po osmi letech od jejich posledního řadového alba, které neslo jednoduchý název Blink-182.

V roce 2005 kapela oznámila, že si dávají koncertní pauzu a začali se věnovat více svým bočním projektům, Tom DeLonge založil úspěšné Angels&Airwawes, se kterými vydal tři alba, také se nechal několikrát slyšet, že by se rád více věnoval své rodině.  Mark Hoppus a Travis Barker založili +44, Mark produkoval alba kapel jako Idiot Pilot, New Found Glory a The Matches, společně s Tomem navíc vlastnil dvě značky oblečení – Atticus a Macbeth Atletics. Travis Barker zažil vážnou leteckou nehodu, při níž zahynuly čtyři osoby, on a DJ AM nehodu přežili, ale utrpěli četné popáleniny. Je členem Box Car Racer a The Transplants, v březnu tohoto roku vydal svoje sólové album Give The Drummer Some

 

Text: kofo 


blink-hp-ok 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít