Pilotní singl z šesté řadovky Snow Patrol je konečně v éteru

Vydáno 24.07.2011 | autor: redakce

Frontman Gary Lightbody prozradil název alba, jehož první singl Called Out In The Dark měl premiéru v britském rádiovém pořadu populárního moderátora Zaneho Lowea. Novinka se bude jmenovat Fallen Empires. Přesné datum jejího vydání zatím ještě není známo. Jisté je, že to bude ještě v tomto roce.

Pilotní singl z šesté řadovky Snow Patrol je konečně v éteru Pilotní singl z šesté řadovky Snow Patrol je konečně v éteru

snowpatrolŠesté studiové album Snow Patrol se bude jmenovat Fallen Empires. Název prozradil frontman kapely při příležitosti celosvětové éterové premiéry prvního singlu Called Out In The Dark na britské rádiové stanici BBC Radio 1, kterou uvádí známý moderátor a vizionář Zane Lowe.

Ten zařadil nahrávku mezi své pravidelné tipy v rámci Hottest Records. Kapela následně na svých stránkách vyzvala fanoušky, aby jim prostřednictvím různých sociálních sítí dali vědět, jak se jim singl líbí.

Jak jsme se již zmiňovali, kapele pomáhá s novou deskou i Michael StipeR.E.M. EP se singlem vyjde 4. září. U alba Fallen Empires není přesné datum zatím známo, vyjít by mělo ještě v tomto roce.






Text: kofo
snow_patrol_hp

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít