Poslechněte si ukázku pravděpodobně poslední písně od Amy Winehouse

Vydáno 29.08.2011 | autor: redakce

 Během nedělního udílení MTV Video Music Awards se několikrát vzpomínalo na zpěvačku Amy Winehouse. Svým vystoupení ji připomněl Bruno Mars, legendární americký zpěvák Tony Bennett uvedl videozáznam poslední spolupráce s britskou zpěvačkou.

Poslechněte si ukázku pravděpodobně poslední písně od Amy Winehouse Poslechněte si ukázku pravděpodobně poslední písně od Amy Winehouse

1049579-tony-bennett-amy-winehouse-617-409-500x3311Včera jsme vás informovali o udílení 28. MTV Video Music Awards. Během večera se vzpomínalo také na zesnulou Amy Winehouse.

Bruno Mars zpestřil své vystoupení písní Valerie od zmiňované britské zpěvačky. Russell Brand, frontman Gym Class Heroes a manžel Katy Perry, uvedl na pódium Tonnyho Bennetta.

Bennett, který v tomto měsíci oslavil své 85. narozeniny, se na MTV Video Music Awards objevil naposledy v roce 1993. Nyní však přijal pozvání, aby během galavečera zveřejnil videonahrávku písně Body and Soul. Záznam byl pořízen v nahrávacím studiu. Skladba se objeví na Bennettově chystaném albu Duets II. Poslechněte si úryvek zmiňované písně.


 


Text: kofo, foto: archiv


amy-winehouse-tony-bennett

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít