Anna K je zpátky v plné síle, představuje singl s Robertem Kodymem

Vydáno 05.09.2011 | autor: redakce

Anna K. je konečně zpět v plném pracovním nasazení. Připravuje nové album s Tomášem Varteckým, který opět zastává roli producenta. První singl Holka modrooká z chystané desky je už několik měsíců venku, nyní zpěvačka přestavuje druhý v pořadí. Ten vzešel ze spolupráce s Robertem Kodymem a nese název Píseň o slzách.

Anna K je zpátky v plné síle, představuje singl s Robertem Kodymem Anna K je zpátky v plné síle, představuje singl s Robertem Kodymem

anna kV současné době Anna K. pracuje už na své osmé řadové desce. Už před delší dobou měl premiéru první sngl z alba Holka modrooká. Tuto píseň složil a otextoval Tomáš Vartecký, který se stejně jako již několikrát ujme celého alba coby producent.

V těchto dnech zpěvačka přestavuje druhý singl Píseň o slzách, který vznikl ve spolupráci s Robertem Kodymem.

Anna K.
dodává: Tahle píseň vznikla v době, kdy jsem procházela těžkou životní zkouškou a proto je pro mne velmi, velmi osobní. Mám ji natočenou už dlouho a čekala jsem, až se na ní budu cítit. Napsal ji můj přítel Robert Kodym po jednom našem dlouhém telefonickém rozhovoru a dokonce použil do textu některé naše společné esemesky. Dlouho jsem si přála od Roberta písničku a tohle je fakt podle mého názoru krásná věc. Natočila jsem ji s Wanastovkama a Pavlem Karlíkem ve studiu Sono a přála jsem si, aby záměrně zněla trochu jako jejich věci. To se myslím podařilo. S Wanastovkama jsem začínala, když mne poprvé vzali na své velké turné jako hosta a tak budou vždy mojí srdcovou záležitostí. Teď naši společnou píseň prostě pouštím do světa a doufám, že najde své kamarády a vrátí se mi domů bez šrámů.

Během svých zdravotních komplikací byla Anna K. velice aktivní. Koncertovala a také stačila spustit kampaň na podporu prevence rakoviny prsu s názvem "Chceš Žít Jako Já?". Kampaň měla obrovský dopad a Anna K. chce i nadále v osvětě pokračovat.

Annu K. můžete do konce září potkat například na 10. září ve Štětí, 11. září v Táboře nebo 17. září v rámci akce Berounské letorosty. Další informace najdete na oficiálních stránkách

Poslechněte si Píseň o slzách



Poslechněte si píseň Holka modrooká



Text: TZ, kofo

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít