Slovensko zná další dvě novinky s podpisem: Dara Rolins

Vydáno 17.09.2011 | autor: redakce

Dara Rolins dává o svých hudebních aktivitách vědět stále častěji. Vydání jejího nového alba Stereo je naplánováno až na 30. září. Avšak fanoušci zpěvačky již znají skladby Naskoč a leť, Slap My Ass a Nebo, peklo, raj. Na Slovensku mají dokonce předstih. Slyšeli tam ještě další dvě písničky.

Slovensko zná další dvě novinky s podpisem: Dara Rolins Slovensko zná další dvě novinky s podpisem: Dara Rolins

dara_coverAčkoliv Dara Rolins v současnosti nemá vůbec lehké období, protože znovu bylo obnoveno trestní stíhání za dopravní nehodu, při níž zemřel člověk, rozhodla se naplno věnovat práci. Každý pátek zasedá v porotě televizního pořadu Let's Dance a posuzuje výkony tanečních párů. Pozorní diváci si všimli, že zpěvačka na nehtu pravého prsteníčku nosí černý lak, který se výrazně odlišuje od červeného na ostatních prstech. "To je prst protestant, který odmítá být stejný jako všechny ostatní. Je to vzpoura proti uniformitě," s úsměvem na rtech vysvětluje Dara.


V pátek také představila kontroverzní obal k desce Stereo, který jistě aspoň na chvíli na sebe strhne mediální pozornost. Zpěvačka na něm odhalila víc, než je v Česku nebo na Slovensku obvyklé.

Singl Nebo, peklo, raj je v současnosti nejhranější skladbou slovenských rádií a klip na YouTube vidělo už 600 tisíc lidí. Možná proto se zpěvačka rozhodla natočit i další videa. V současnosti se stříhají klipy k trackům Fóbia a Stále dokola.

Díky televiznímu pořadu Let's Dance Dara nyní tráví hodně času v Bratislavě. Tam svým fanouškům už také představila další již zmiňovaný singl Fóbia, jehož produkci má nasvědomí Mark z britské kapely Kosheen.


Další novinkou je píseň Lovesong, která byla natočena k novému slovenskému filmu Lóve. Ten vypráví příběh mladé generace, kde nechybí rychlá auta, diskotéky, dealeři z Petržalky, hezké slečny a láska. Dodejme, že v romantické skladbě společně s Darou zpívá Marián Čekovský.


Velký rozhovor s Darou Rolins o připravovaném albu Stereo si přečtěte zde
.

dm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít