Poslechněte si nový singl Hello Cold World od Paramore

Vydáno 09.11.2011 | autor: redakce

Paramore si pro své fanoušky připravili další singl s názvem Hello Cold World. Jde o druhý ze tří slibovaných singlů, které mají vyjít do konce tohoto roku.

Poslechněte si nový singl Hello Cold World od Paramore Poslechněte si nový singl Hello Cold World od Paramore


paramore - main pub - lindsey byrnes malePro tuto příležitost Paramore pro své příznivce zavedli Paramore Singles Club, kde mohou jejich nové singly stahovat. K dispozici již je píseň Renegade, nyní Hello Cold World a začátkem prosince přijde třetí song s názvem In The Mourning.

Všechny písničky budou k zakoupení pouze na oficiálním webu kapely, přes iTunes nebo v obchodech k dispozici vůbec nebudou.

"Jak už asi většina z vás ví, když jsme šli na začátku tohoto roku do studia nahrávat naši novou desku Monster, zaznamenali jsme i několik dalších songů. Do teď jte mohli slyšet akustickou verzi In The Mourning a shlédnout klip k písni Renegade. Nicméně je tu ještě jedna zbrusu nová nahrávka pro vás pro všechny a ta, drazí přátelé, se nazývá Hello Cold World," uvedli Paramore.  

Paramore nyní intenzivně pracují na novince Monster, která má vyjít začátkem příštího roku. Půjde o jejich první album od doby, kdy JoshZack Farro opustili kapelu.

Paramore - Hello Cold World
 

text: map, foto: archiv

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít