Lady Gaga vydá remixové Born This Way, přispěli Hurts i Horrors

Vydáno 12.11.2011 | autor: redakce

The Horrors na internetu zveřejnili vlastní verzi písně Bloody Mary od Lady Gaga. Song pochází z její druhé řadovky Born This Way a kromě "Krvavé Mary" se remixové podoby dočkaly písně Born This Way, Judas nebo Marry The Night. Mezi autory najdeme Hurts, The Horrors, Foster The People či Metronomy. Kompilace Born This Way: The Remix vyjde 21. listopadu.

Lady Gaga vydá remixové Born This Way, přispěli Hurts i Horrors Lady Gaga vydá remixové Born This Way, přispěli Hurts i Horrors

lady g_born_coverLady Gaga připravila pro svoje fanoušky remixovou verzi jejího letošního alba Born This Way. The Horrors zveřejnili na internetu svůj remix skladby Bloody Mary. Mimochodem kapelu The Horrors jste mohli vidět letos v létě na festivalu Colours Of Ostrava, přijeli k nám představit své už třetí album Skying.

Kromě The Horrors jsou mezi autory remixů ještě třeba Hurts (remix Judas) nebo Wild Beasts (remix You and I). Taky tyhle dvě kapely jste v Čechách letos mohli potkat. Metronomy k nám míří začátkem prosince, stejně jako Wild Beasts se postarali o remix písně You and I.

Zpěvačka se chystá vydat bohatší verzi alba Born This Way. Bude obsahovat standardní albovou verzi písní, remixové CD a navíc ještě koncertní DVD. Pestřejší Born This Way vyjde už 21. listopadu.

The Horrors - Bloody Mary (remix)


Tracklist
alba Born This Way: The Remix

Born This Way - Zedd Remix
Judas - Goldfrapp Remix
The Edge Of Glory - Foster the People Remix
You And I - Wild Beasts RemixMarry
The Night - The Weeknd & Ilangelo Remix
Black Jesus - Michael Woods Remix
Bloody Mary - The Horrors Remix
Scheiße - Guena LG Remix
Americano - Gregori Klosman Remix
Electric Chapel - Two Door Cinema Club Remix
You And I – Metronomy Remix
Judas - Hurts Remix
Born This Way - Twin Shadow Remix
The Edge Of Glory - Sultan & Ned Shepard Remix

Text: kofo

lady-gaga-born-this-way-look_top

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít