Lady Gaga nazpívala White Christmas, stane se její verze hitem Vánoc?

Vydáno 24.11.2011 | autor: redakce

Lady Gaga vydala tento týden A Very Gaga Holiday. Na EP si pohrála s vánoční klasikou White Christmas. Nejznámější verzi písně nazpíval Bing Crosby v roce 1942. Zpěvačka navíc chystá další studiovku, na té se prý objeví Elton John.

Lady Gaga nazpívala White Christmas, stane se její verze hitem Vánoc? Lady Gaga nazpívala White Christmas, stane se její verze hitem Vánoc?

lady_gaga_whiteV úterý vydala zpěvačka A Very Gaga Holiday. Jde o EP obsahující čtyři živé nahrávky včetně nesmrtelné klasiky White Christmas. Ta pochází z pera Irvinga Berlina, o nejslavnější verzi tohoto vánočního hitu se postaral Bing Crosby. Poprvé ji zazpíval ve svém pořadu na rádiu NBC o Vánocích 1941. Nahrání se však dočkala až v květnu 1942.

Čtveřici songů Lady Gaga představila živě v rámci A Very Gaga Thanksgiving, televizního speciálu stanice ABC. Ta jej odvysílá (jak se dá podle názvu čekat) dnes na Den díkuvzdání.

Její poslední album Born This Way vyšlo letos, zpěvačka už však spřádá plány na to další. Na albu se má objevit duet s Eltonem Johnem. Nepůjde o jejich první společnou píseň, tou je totiž Hello Hello z animáku Gnomeo a Julie.

Lady Gaga vydala v listopadu krom vánočního EP taky remixové Born This Way a první DVD z Madison Square Garden. Její fanoušci budou mít letos opravdu bohatou nadílku.

Lady Gaga - White Christmas 



Text: kofo

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít