Poslechněte si úplně zdarma celý záznam Adele z Royal Albert Hall

Vydáno 28.11.2011 | autor: redakce

Adele se momentálně zotavuje z operace hlasivek, musela zrušit všechna vystoupení do konce roku. Dnes alespoň vychází její záznam z vyprodané Royal Albert Hall. Someone Like You, Rolling In The Deep, Hometown Glory a dalších 14 písní v doprovodu symfonického orchestru si teď můžete zdarma poslechnout.

Poslechněte si úplně zdarma celý záznam Adele z Royal Albert Hall Poslechněte si úplně zdarma celý záznam Adele z Royal Albert Hall

adele-makeup-1Letos Adele vydala druhou studiovku 21, které se prodalo na dvanáct milionů kopií. K té jela turné, zastávek bylo v plánu celkem šedesát. Nápor nevydržely její hlasivky, nedávno musela na operaci. Na radu lékařů taky zrušila všechna vystoupení až do konce roku. 

Pro svoje fanoušky teď alespoň připravila záznam koncertu se symfonickým orchestrem z londýnské Royal Albert Hall. Ten právě dnes vychází na DVD a Blu-ray.

Britský list Guardian nabízí exkluzivně poslech celé nahrávky úplně zdarma. Devadesátiminutový záznam nabízí sedmnáct písní mezi kterými nesmí chybět Someone Like You, Hometown Glory a Rolling In The Deep.



Text: kofo

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít