The Killers opět přichystali vánoční píseň, letošní je v duchu country

Vydáno 30.11.2011 | autor: redakce

Po dvouletém odpočinku o sobě dávají The Killers znovu vědět. Připravují novou desku, vedle toho stihli nahrát vánoční song The Cowboy's Christmas Ball. Kapela si na Vánoce očividně potrpí, už pátý rok po sobě pouští do světa vánoční píseň. Výtěžek z prodeje půjde na boj proti AIDS.

The Killers opět přichystali vánoční píseň, letošní je v duchu country The Killers opět přichystali vánoční píseň, letošní je v duchu country

the_killers_countryBanda kolem frontmana Brandona Flowerse připravuje konečně nové album. Půjde o jejich čtvrtou desku. Ta předchozí vyšla v listopadu roku 2008. Day & Age prodali tři miliony kopií.

Flowers
vydal ještě v září 2010 svůj průměrně hodnocený sólový debut Flamingo. Navzdory kritikám se vyšplhal na první příčku britské hitparády alb.

Blíží se Vánoce, a tak si The Killers už tradičně připravili sváteční píseň. Tahle už je pátou v řadě. Song The Cowboy's Christmas Ball vychází dnes k Světovému dni AIDS.

Výtěžek půjde na boj proti této nemoci v Africe. Kompilace bude navíc obsahovat všechny jejich předchozí vánoční songy. Ta letošní se nese v duchu country.





The Killers - The Cowboy's Christmas Ball


Text: kofo, foto: NME

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít