Majk Spirit, Orion a Robo Papp pozvali Tublatanku na disco

Vydáno 23.04.2012 | autor: redakce

Jedna z legendárních česko-slovenských skladeb, s níž kdysi zazářila slovenská Tublatanka, se po pětadvaceti letech od svého vzniku dočkala svého oficiálního remixu. Zásluhu na tom má R&B zpěvák Robo Papp, který získal souhlas původních autorů. V remixu hitu Dnes dále zaznějí hlasy rapperů Majka Spirita a Oriona.

Majk Spirit, Orion a Robo Papp pozvali Tublatanku na disco Majk Spirit, Orion a Robo Papp pozvali Tublatanku na disco



robo_majk_opakzleva: Opak, Robo Papp a Majk Spirit"O písničce Dnes si myslím, že je to nejlepší a nejznámější slovenská skladba vůbec. Proto jsem se rozhodl, že to bude první a zatím jediný cover, který udělám,"
prozradil důvody vzniku remixu Robo Papp.

Před čtvrt stoletím skladba zazářila v bývalém Československu a i její remix si klade vysoké ambice. Ve studiu se s Pappem potkali čerstvý objev roku Slávika 2011 Majk Spirit a nejstarší český rapper Orion ze skupiny PSH. "Splnil se mi sen spolupracovat s Orionem a také mě velmi potěšilo, že do toho s námi šel i jeden nejlepších našich rapperů Majk Spirit," vysvětlil výběr hostů Robo Papp.

"Vím, že úspěchu, kterého se dočkal originál, nelze dosáhnout, ale určitě si tento hit zaslouží remix. Bylo pro mě ctí předělat jeden z nejvýznamnějších hitů Československa," přiznal producent Opak ze skupiny AMO, v jehož studiu Zion5 získal remix Dnes nový beat.

Jedním z prvních, kdo Dnes remix slyšel byl Maťo Ďurinda, který se nezapomenutelnými vokály postaral o nesmrtelnost původního znění. "Těší mě a je pro mě poctou, že mou skladbu zremixovali Robo, Majk a Opak - výrazní představitelé naší R&B a hip-hopové scény, jíž držím palce. Je na vysoké úrovni a má to velmi těžké s hraností v slovenském rádiovém éteru. Dnes remix se mi líbí, naši rappeři spolu s českým Orionem ho textově ještě dotvořili a dali písni novou tvář a další rozměr," řekl Maťo Ďurinda z Tublatanky.



zdroj: TZ, dm
orion_1_top

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít