AUDIO: 30 Seconds to Mars mají rádi National Geographic

Vydáno 17.05.2013 | autor: redakce


30 Seconds To Mars se rozhodli zkrátit všem fanouškům čekání na novou desku. Na svém Youtube kanále uveřejnili další dvě skladby, které ovšem nemají podobu typických videoklipů, ale tzv. lyrics videí. Vyvolenými písněmi jsou Conquistador a The Race.

AUDIO: 30 Seconds to Mars mají rádi National Geographic AUDIO: 30 Seconds to Mars mají rádi National Geographic

mars new photo - single 1

Hudebně se The Race a Conquistador drží typických znaků, které hudba 30 Seconds To Mars vždy měla. Silný hlas doplněný sborem v pozadí, údernými hudebními motivy a chytlavými textovými pasážemi, které se budou fanouškům dobře pamatovat. Vývoj je minimální, přesto se 30STM výrazněji neopakují.

Obě lyrics videa pak mají stejný námět a tím je příroda. V prvním, Conquistador, příroda ukazuje svou děsivou stránku, ať už v podobě bouří a blesků, hurikánů, nebo Hitchcockových ptáků. V The Race jde o jiný boj o přežití, aneb potravní řetězec nezastavíš. Oba klipy jsou plné působivých záběrů, jakými jsou například detailní záběry na pohyby zvířat, jejich pohledy upřené do kamery nebo nočním světlem ozářený rozbouřený oceán. Kromě textů doplňuje videa i jeden ze symbolů kapely - triáda.


Čtvrté album 30 Seconds To Mars Love s názvem Lust, Faint and Dreams vyjde 21. května. Prvním singlem je kousek Up in the Air, který se dočkal plnohodnotného videoklipu. {vypnoutlink:Air}




Jana Václavíková


0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít