EXKLUZIVNĚ: Poslechněte si kompletní album Dobré nebe Kofe-In

Vydáno 15.11.2013 | autor: redakce

Opavští Kofe-In se po dvou letech od posledního počinu Libertin připomínají novým materiálem. Nahrávku Dobré nebe produkoval Armin Effenberger z Cartonnage a všech deset písní si před oficiálním vydáním 18. listopadu můžete poslechnout v exkluzivní premiéře na iREPORTu.

EXKLUZIVNĚ: Poslechněte si kompletní album Dobré nebe Kofe-In EXKLUZIVNĚ: Poslechněte si kompletní album Dobré nebe Kofe-In

KOFE-IN PROMO 2013 Dalibor-Konopáč 1 kopie

"Armin nám absolutně sedl jak po technické tak lidské stránce. Zachoval rockovou dravost a současně vypíchnul svěžest nových písní. Vedle elektroniky, která je jeho doménou, věnoval velkou pozornost i vokálům, což bude jedním z prvků, které novou desku odliší od těch předchozích," pochvalují si Kofe-In spolupráci s Arminem. Celé album je k poslechu na Soundcloud kanálu kapely.

Deska Dobré nebe přinese i pěveckého hosta - Katarínou Landlovou, která na sebe poprvé výrazněji upozornila v televizní soutěži Česko-Slovensko má talent v roce 2012. Vetšinovým autorem textů je opět frontman a zpěvák Jan Kunze.

TZ, ape, foto: Dalibor Konopáč

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít